Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pal.inka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
pal.inka 2012.09.30 09:48:33
@Badman: 1- az hogy a kormanyt hibaztatod elarulja, hogy egy puhapocsu rinya eleme vagy a rendszernek, ki orbantol stb-tol varja a megvaltast, nehogy azt hidd, hogy a hataron tuli magyarok azert valasztaNANAK esteleg, mert attol fizetesemelest kapnak..nem, azert, mert "kintrol" nezve, es nem az rtl-klub s mas szennyadok agymososasaba nyakig manipulalva, probaljak felfogni a helyzeteteket, es egy kis nemzet -fogalmat a szaraz agyatokba (tisztelet a kivetel) ultetni, mint pl osszetartas, osszefogas, egy kis akarat, stb..a maroknyi szekely ma is szekely es mindig az is lesz, ha leromanozod, meg akkor is elenekeli a magyar himnuszt bukarestben!
2 -egy nemzet nem a hatarain belul nemzet, errol szol az EU egy resze is es ahol az emberek ezt felfogjak, ott mukodik, ahol meg nem, mint pl nalatok, ott a sok punnyad muveletlen, sajat nemzetet gyalazo tapos egymast marja.
ha jol ertelmezlek, ARANY, ADY, stb hataron tuli magyarok gyongye mar nem magyar, csak VOLT?
(ne valaszolj! nem kell!)

udv,
Boti