Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SESOSAKA

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországról sok rosszat ellehet mondani, meg persze szépet és jót is. Egy valami azonban biztosnak látszik, legalábbis a most pillanatából nézve. Az OECD legfrissebb adataira támaszkodva, a londoni székhelyű Kereskedelmi Unió Kongresszusának (TUC) előrejelzései szerint Magyarországon lesz (OECD…..
SESOSAKA 2018.01.06 05:42:22
@karandash: nekik nem is kell.szegènyek
Néhány hete felkereste az Utcajogászt Judit, egy 61 éves hölgy, akinek a lakáshelyzete egyre nehezebbé válik. Judit 2014 szeptemberében kibérelt egy kis budai lakást, melyet berendezett és be is költözött. Ugyan munkanélküli, de rendszeresen jár Németországba ápolóként…..
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
SESOSAKA 2014.02.28 19:01:19
@zikapolis: PONTOSANN EZT IRTAM ÉN IS HOGY Ő A TV ÁLTAL LETT ILYEN NAGY EMBER MERT MÁSKÉPP SEHOL NINCS
Eddig is arra vágytunk, hogy úgy biciklizhessünk Magyarországon, ahogy a dánok tehetik saját hazájukban, de ezzel most már az egész világ így van. Még azok az üzletemberek és öltönyös amerikai közgazdászok is, akik a saját nevükben is dollárjelet írnak s-betű helyett,…..
Veszélyben vannak a vonzó biciklis lányok Budapesten. Egyik olvasónk, Evelyn küldött figyelmeztetést, hogy egyre több lányt molesztálnak kerékpározás közben. „Amikor velem történt, azt hittem, egyedi az eset, de amikor több bringás csaj falán láttam, gyanús lett, hogy ez az…..
SESOSAKA 2014.01.25 13:49:08
@_ev_: mit várunk a futároktól még közlekedni sem tudnak ..
SESOSAKA 2014.01.25 13:50:32
@Dzsoki Júing: tökéletesenn eggyetértek. igazad van 100 százalékba..
Előre szólok, hogy ma Magyarországon maradunk (tehát aki részletes országleírást vár, az csalódni fog és várnia kell holnapig – csak hogy megelőzzem az ilyen típusú kommenteket), de időről időre fontosnak tartom, hogy a határátkelők motivációjáról is szó essék.…..
SESOSAKA 2012.12.04 20:16:45
@DieNanny: aki nem fizet nincs jogod kirakni. igen most nincs de aki nem tud eggy albérletet simánn fizetni az biztos hogy annak az életbe SOHA DE SOHA nem lessz saját lakása még hitelre sem . a saját lakás most is jobb mint az albérlet mert tudod hogy hova megy a pénzed.meg a melóba járás messziről az nem semmi . napi 2 - 3 óra utazás + munka . s ha nem fizeti a főnök a bérletet vagy késik akkor nincs jövés ugy e azért érdekes kérdések ezek.én is majd veszek lakást HA meg lessz a negyede pénz rá.
Van az úgy, hogy az ember élete mélypontján kap baráti segítséget és mire feleszmél, már minden megváltozott körülötte. Ez történt Samsival is, aki tulajdonképpen kíváncsiságból vágott bele egy tiroli kalandba, ami olyannyira bejött neki, hogy ma már kint él. Kolbász van,…..