Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marmaládé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is dohányzok, de azt gondolom, joggal várhatnám el, hogy az orvosom a rendelési idejéből ne fecséreljen el ilyen jelentős időt a szenvedélyének hódolva, hanem arra fordítsa, amiért ténylegesen ott van, azaz vizsgálja a betegeket és a 4 óra letelte után dohányozzon. Tisztelt…..
marmaládé 2012.10.28 12:43:32
Turchi ! mi már beszélgettünk egymással email formájában. Akkor nagyon magas lóról beszéltél velem. Most látom a véleményeket rólad.Az is magáért beszél. Ha külföldön élsz még mindig ha jól emlékszem Oránt nevezted meg. Onnan könnyű az észt osztani. Az is látszik az egészségügyben maximum vendég lehettél. Erre van egy nagyszerű mondás : ahogy én látom , ahogy te látod ÉS VANNAK A TÉNYEK. AMIVEL VITATKOZNI SAJNOS NEM LEHET. ILLETVE LEHET , DE NEM ÉRDEMES. AZ ÉREMNEK 2 OLDALA VAN.Sajnos aki belül van a körön az is szenved.A fuldoklót a biztos partról irányítani könnyebb mint fuldokolni.A mi rálátásunk az egészségügyre ha megengeded , sokkal reálisabb , mint amikről te itt lamentálsz. Senkit nincs szándékomban megsérteni , ez a blog história sem ad megoldást semmire. Helyére kellene tenni az egészségügyet úgy hogy megfizetjük és azért el is várunk bizonyos dolgokat. " Évtizedek " óta lényeges változás pozitív irányba nem történt.Nem is szívesen írok , mert nem látom az értelmét. Összeugrasztani a két tábort, talán ennyi.Régen , amikor én dolgozni kezdtem , még éreztük a megbecsülést. Pénz akkor sem volt. Most viszont se pénz se megbecsülés. Hát nehéz így talpon maradni és szakmaszeretetről beszélni.De 43 év azért valamit bebizonyított nekem.Egy emberöltő kevés volt ahhoz , ez az ország megbecsülje az egészségügyben dolgozókat , akiket tőlünk kicsit távolabbi országokban megbecsülnek és tisztes egzisztenciát biztosítanak számukra. Sokszor azon gondolkozom : van e még lejjebb.. és ebben a meccsben mindkét félnek csak veszíteni valója van.
marmaládé 2012.10.28 15:28:26
@Turchi:Kedves Turchi ! Tisztában vagyok azzal , amiről ez a blog szól. Csak belenéztem és látom megint itt vagy és nem csak pozitív véleményeket olvstam rólad. Ezért gondoltam , hogy pár mondatban üzenek Neked. De valójában ezek tényleg parttalan és értelmetlen viták. Én nem is ragoznám tovább. Nem biztos , hogy mindig , minden esetben igazunk van.Én körön belül voltam , azért bátorkodtam leírni a saját véleményemet. Nem arra támaszkodtam , hogy hallottam vagy mesélték.Abban is van igazság de nem voltunk ott. Én mindkét oldalon állok az igazság és a tisztesség pártján . Mi megéltük ezeket az évtizedeket. Megsérteni nem volt szándékomban. Talán erősebben fogalmaztam . De ez még nem rosszindulat. Tudod nem úgy mérik az embert , hogy hány hozzászólása van a blogokban.
3 hónappal ezelőtt felvettem a kapcsolatot egy ismerősöm által ajánlott Külföldi Munkaerő közvetítő cég fejvadászával. Mint ahogy az ilyenkor szokott történni elküldtem neki az önéletrajzom a kért adatokat és az ehhez szükséges dolgokat. Napi kapcsolatba voltunk a…..
marmaládé 2012.10.14 15:52:42
@hogyne,persze,igazad van!: igen , természetes , hogy a normálisan gondolkodó embernek nem csak a ma fontos. Nem csak én , hanem mi és nem csak az én gyerekeim hanem az összes gyerek jövője is nagyon fontos. Ebben a jelenlegi helyzetben nagyon nehéz okosnak lenni. Ezt is tudjuk.Egy apró javítás.marmaládé= nő.
Én soha nem hallottam a szüleimtől azt , hogy az élet nagyon is nehéz olykor .A fiatalokat erre is fel kellene készíteni.Felelősséggel tanulni élni és dönteni ( ha a helyzet megkívánja ) .Tudom még nagyon sok sok minden kellene ahhoz , hogy jól is érezzük magunkat. jelenleg ennek a komfort érzésnek hiányzik a 80 százaléka ebben az országban........