Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Contrapunkt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Contrapunkt 2012.09.30 00:39:23
@Badman: Tehát, ha valaki kimegy dolgozni külföldre, és teszem azt "Londonnak" fizeti az adót, vagy amikor megrendelsz külföldről valami cuccot az ebay-en akkor nem szavazhatsz, mert külföldre fizetsz adót??? Érdekes emberek vannak. Az egyik pár bekezdésből egy ilyen "neves" oldalról (ami mellesleg teli van helyesírási hibával = mutatja a cikk komolyságát) már leszűri, hogy az az ember csakis egy f@szkalap lehet. A másikról nem is érdemes beszélni, mert ilyen együgyű, érzéketlen (értsd.: f@sz) ember úgysem érti meg a másik nézőpontját, csak a magáét. Szellemi képességeit (lásd.: hortysta feudalista diktatúre :) meghaladja egy olyan érzés, mint az empátia.
Contrapunkt 2012.09.30 00:47:36
@Drummerboy94: Nem is tudom, mivel lehetne az ilyen embereknek, mint Badman-úr, felnyitni a szemét. Nem szeretek általánosítani, de van egy tippem, hogy melyik "falucskából" osztotta meg véleményét. /akinek nem inge..../