Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salakos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két évtizedben Szlovákia nemcsak felzárkózott, de meg is előzte Magyarországot, ahol csak lehetett. Posztunkban kitallózott adatok alapján, közép-európai összehasonlításban Szlovákia többnyire a középmezőnyben végzett, Magyarország pedig Ukrajnával csatázik az…..
salakos 2012.12.31 17:53:19
@melchi zadok: azért csinálja a senkiházija,mert egy lelkileg sérült, beteg ember.Gyermekkorában biztosan valami sérelem érte amit nem tudott feldolgozni,és most egy ilyenben leli az örömét
Belgium vs Magyarország, Genk vs Videoton, Winners vs. Losers. Ezt a posztot nem mi írtuk, olvassatok kelet-európai hisztit, epic. Kiparittyázták a magyarokat, kiejtették a Videotont, elintézték a Videotont, hiába, már megint a másikban van a hiba, holott csak annyi…..
Nem kérdés, a Lambada után új táncőrület söpör végig a világon, itt a Gangnam-láz! A dél-koreai diszkók gyöngyszeme, PSY még júliusban jelentette meg a dalt, amely azonnal internetes mémmé vált. A dal minden idők legnézettebb K-pop-videójává vált 49 nappal a bemutatása…..
salakos 2012.10.30 18:07:58
"Absolutely fuckin' wondergorgeus!" - hallottuk angolul az egybehangzó véleményt az argentín-angol-cseh kooprodukcióban készült legújabb csehországi sörről. Változóban a cseh sörkínálat, és fogyasztási szokások, mind gyakrabban találunk jóféle angolszász eredetű söröket a…..
Duzzadhatna a magyar kebel, nagy kár, hogy nem a Puskás Akadémiában találták ki, hiába: Mezey Gyuri bácsi nem Matolcsy Gyuri bácsi. Szlovákia csoportellenfelénél, Lettországban kidolgozták azt a taktikát, amellyel nem lehet veszíteni. A hagyományos gondolkodás szerint az edző…..
Tévém sincs és kerékpárral közlekedek, de ez a fotósorozat igazi csemege: az új Octaviát láthatjátok a képeken, a nürburgringi Nordschleife pályán tesztelés közben. A cseh márka rajongói nyolc év türelmes várakozás után 2013 tavaszán tesztelhetik le akár személyesen is az…..
Olyan fájin érezni, hogy nem vagyunk gyarmat: Horthy-szobor, Turul-szobor, Mága Vitéz, nem hiába, kormányunk nemcsak tudja, érti is az idők szavát, csupa nyitottság és modernség, a magyar történelem legszebb pillanatait idézik fel sorra, no, izzadnak már a károgók, aki a…..
Horthy kenderesi újratemetése óta közkedvelt legenda a széljobbtól a Fidesz szavazókig a „hálás zsidóság” koszorúja Őfőméltósága kriptáján. Lám, újra nagy az öröm a jobboldalon: van már nekik egy vitéz romájuk is! De vajon örül-e mindenki?   A…..
salakos 2012.09.29 19:05:53
salakos 2012.09.29 19:06:05