Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regi.janik

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen furcsa hangvételű rádiójáték Zalán Tibor korhatár nélküli meséje, melyet elsősorban gyermekeknek szántak. A mese második, befejező része rögtön úgy kezdődik, hogy „Kuss!”, ami után én szülőként azonnal lekapcsolnám a rádiót, vagy elvinném a gyereket a…..
Mikor először ismerkedtem az Időfutárral, az első pár mondat után azt hittem, hogy ez valami borzalmas, erőltetett, vontatott sorozat rádióra alkalmazva, melyben a főszereplők csip-csup tiniproblémáikat fogják egymásra zúdítani a Skype-on, de 2-3 rész után rájöttem, hogy…..
Azzal kell kezdenem, hogy Hemingway kisregénye a kedvenceim közé tartozik, ezért egyrészt nagy elvárásokkal ültem le a hangjáték meghallgatásának, másrészt féltem, hogy esetleg elrontották számomra ezt a remek történetet, azonban szerencsére nem így történt. A narrátor…..
Az ötlet meglehetősen gagyinak tűnhet, hogy egy hal a narrátora történetünknek, hiszen ez a hangjáték a hal szemszögéből ábrázolja Hemingway történetét, egy kicsit másképp. Azonban az első percben meg vagyunk győzve arról, hogy nagyon érdekes ötlettel állunk szemben, melynek…..
Mi is lenne alkalmasabb idő egy hangjáték meghallgatásához, mint amikor az ember lánya kipingálja magát és bepakol a bőröndbe? A vonat indulásáig még pont belefér. Már az első pillanatokban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem egy könnyed, vidám darabbal van dolgom. Mikor a…..
Ha nem elég lompos a farkincád, keresd fel Doktor Bökk-Szúrt, és ő seperc alatt segít rajta. Pelepali farkincája márpedig nem elég lompos, így nincs mit tenni, kés alá kell feküdnie. Pelepali tipikus "rút kiskacsa" figura, mivel ő "csak" egy pele, a mókusok mindig csúfolják, nem…..
Velimir Hlebnyikov - Zangezi "Képzelet sem éri utol a zajló életet." A Zangezi hallgatása közben végig az járt a fejemben, hogy ez a hangjáték tökéletesen megmagyarázza azt, hogy miért nem hallgat több ember rádiójátékot, ezért antihangjátéknak neveztem el. Az embernek az…..