Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChaIIenger

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux con air 2? jöhet! 2014.07.30 22:40:00
First things first: IMÁDOM a Con Airt. Minden idők egyik legnagyobb bűnös élvezete, melynek minden egyes pillanata túlcsordul, és elejétől végéig fuldokol a tesztoszteronben. De most komolyan, ehhez a filmhez képest Michael Bay univerzuma macskaszarral teli homokozó csupán. És az a…..
Nyolcan reggeliznek egy külvárosi kajáldában. Hatan olcsó fekete öltönyt és fehér inget viselnek - csupán a fekete fedora-kalap és a napszemüveg hiányzik, és ott tartanának, ahol a Blues testvérek letették a lantot, gitárt, szaxofont. A hetedik fickó veszkócsizmát és…..
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
Tarantino bullshitelésben soha nem volt utolsó: mostanság az dívik nála, hogy páratlan napokon arról beszél, hogy abbahagyja a filmezést, mert a digitális forradalom bekaphatja/mert addig kell abbahagyni, amíg a csúcson vagy/és így tovább, páros napokon pedig bedob egy-egy új…..
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..