Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kombinátor

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oravesz Nóra, mint olvassuk, "üde és könnyed ..." "Nem érdekel, hogy ki vagy, azt mutasd, hogy mit tudsz." a híres idézet tőle, amit annyian mottónak válaszotttak ... no nem a férfiak. Tudod mit kedves Nóra? Éppen ti szarjátok le azt, hogy mit tududnk. Ez a legkevésbé fontos…..
Nézzük a tényeket 2012. év végén is, a száraz tényeket, az Index híreit felhasználva! December 5. - a HÖOK szerint a kormány az ifjúság ellen van. December 6. - HÖOK népszavazáson töröltetné el a tandíjat. December 10. - Egyetemisták elfoglalták a Petőfi hidat, Szegeden is…..
improviso Born(a)írt Tibor 2012.11.08 09:34:34
Egyszer régen a Vörösmarty téren jártam, valamilyen kirakodóvásár volt. Volt szinpad is, éppen egy fehérre festett arcú zenekar játszott.... hű, ezek nagyon jók, mondtam. A kedvencem lett a "Kft." Már rég megszűntek, de számaikat szinte már unalomig ismételte az egyik rádió,…..
Drága gyermekem, mama mesél neked egy szép és igazságos történetet, csukd be szemecskédet... Élt egyszer egy bácsi, akit Sztojka Ivánnak hívtak. Szegény bácsit nagyon meghurcolták, erről szól a mai mese. Sztojka bácsi nyugodtan élt kis falujában, Fejér megyében. Egyik nap…..
improviso A "hasznos" rongálás, 2012.09.28 12:50:32
Ismét újdonsággal, mondhatni felfedezéssel, álltunk a világ elé ... egy magyar bíró megalkotta a "hasznos rongálás" fogalmát. Valljuk be, ezt eddig nem ismertük és az ún művelt világ sem tudott róla. Azt nevezte ugyanis eddig a jog rongálásnak, amikor a tárgyat az…..