Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EUROFIT Trading Kft.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár mostanában már a rendőrség is kezd felfigyelni a fantomtartozásokat behajtani próbáló csalókra, amíg egy ember is fizet, nem adják fel: Pár nappal ezelőtt egy ajánlott levelet kapott a család egy bizonyos Eurofit Trading Kft. nevű cégtől. A levél egy fenyegető üzenetet…..
EUROFIT Trading Kft. 2012.09.28 09:43:20
Tisztel Fantom Péter!
Nagy Jánosnak hívnak és az EUROFIT Trading Kft. egyik ügyvezetője vagyok.
Megdöbbenve olvasom a Tékozló homár fórumán az Ön által 2012.07.05.-én megjelentetett levelét, amelyben támadja vállalatunkat és határozottan rontja a jó hírnevünket.
Azt írja Ön, hogy a „család” kapott egy fenyegető ajánlott levelet és RÓZSASZÍN csekket, ahol egy adásvételi szerződésre hivatkozunk.
Nyílván, ha arra hivatkozunk, akkor ilyen szerződést valaki a „családból” velünk önkéntesen, szabadon megkötött és tisztában van a tartalmával.
Amint hajlandó levenni a fantom képét és bemutatkozni, akkor fény derül az egész ügyre, tudniillik a levelet arra a személyre címezzük, akivel a szerződést megkötöttük.
Ezúton tudom garantálni minden tisztelt olvasónak, hogy felszólító levelet csak olyan ügyfeleink felé indítunk, akik nem tartják be az általuk aláírt megegyezéseket.
Vállalatunk dolgozói és ügyfeleink nevében kikérem magunknak, hogy mindenféle jött-ment cégnek minősítsen minket, mivel nemzetközi holding részeseként Európa 7 országában tevékenykedünk több mint 10 éve, és több tízezer elégedett ügyféllel rendelkezünk.
Egyetértek önnel, hogy felháborító dolog az, ha valaki visszaél valakinek a személyes adataival, de még felháborítóbb, ha valaki névtelenül rágalmaz valakit.
Ezt a levelet azért írtam, mert kötelességem megvédeni vállalatunk jó hírnevét, és közöljem önnel, hogy minden jogi eszközt kihasználva ezt meg is teszem! Ez nem fenyegetés! Mutatkozzon be a „család” kérem, én aláírom levelemet.

Nagy János
EUROFIT Trading Kft. ügyvezető