Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törökülés

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
törökülés 2012.10.04 00:24:55
@török gábor:

A Fidesz az eddig jól működő egész választási rendszert átszabta a saját vélt érdekei szerint. És a változtatgatást a regisztráció lezárulása után - a regisztrációs eredmények ismeretében - korlátlanul folytathatja. ( Ahogy az alaptörvényt is módosítgatja.)
Erről mit gondol egy elemző, aki például végighallgatta Sólyom László Aszófőn elmondott nagyon éles kritikát megfogalmazó beszédét a Fidesz ténykedéséről?

Szóval ha már a Fidesz két évi gátlástalan kormányzásával leverte a lécet, elég annyit mondani, hogy " időnként félelmetesen béna"?
Talán akad olyan, aki észrevette: hosszú kihagyás után egy kicsit visszatértem a nyomtatott sajtóba. Persze, csak óvatosan: a nyár végétől havi egy alkalommal írok cikkeket a Heti Válasz számára. 2004 és 2006 között egyszer már kipróbáltam ezt, akkor minden héten Giró-Szász…..