Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yushu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nemrégiben megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy szívesen csinálnék az oldalnak tutorial videót desktop moddinggal kapcsolatban.  Mivel Recon a Tudástár sorozatban már néhány dolgot elég jól leírt így azokkal nem szeretnék foglalkozni, de ha valaki kéri akkor…..
Tudjuk, hogy már nagyon várjátok az első "párbajt" így hát nem késlekedünk tovább! Reméljük, hogy ti is sok érdekességet találtok majd a képekben, én elnézegettem őket egymás mellett egy darabig. Persze lehet -és fogjuk is- számszerűen is osztályozni a deskeket, de itt…..
Yushu 2012.10.30 16:08:17
@Krishnam: Arra az e-mailre küldheted, amire a múltkor az órát!
...és köszönöm!
Soron következő asztalunkat pár napja küldték be hozzánk. Üzenetet nem mellékeltek hozzá, így ismét csak tippelni tudom az összetevőket. A tálca tetszetős "metro" felület imitáló skinből áll. Itt következik a számomra egyik fájó dolog, a gyári start gomb, ha már van egy…..
Yushu 2012.10.28 12:28:48
@Recon666: Igen!
Yushu 2012.10.28 19:01:14
@Recon666: Természetesen, igen!
Yushu 2012.10.30 11:06:29
@porfogo: Megcsináltam ezzel,de újraindítás után szintén az eredeti jön be!
Minden mappában cseréljem le a gombot?
Megújult internet díjcsomagokat, korlátlan adatforgalom mellett gyorsabb letöltési sebességet, és a szolgáltatáshoz tartozó extrákat kínál ügyfeleinek a T-Home, jelentette be szerdán a cég. Az új NetMánia csomagok legalább 10 és akár 120 Mbit/s letöltési sebességet…..
Ebben a posztban kihirdetem kinek mivel kell dolgoznia és innentől kezdve él is az egy hét határidő - ami azt jelenti, hogy jövő hét péntekig van időtök beküldeni az asztalokat! A Porfogo - Manson Karcsi párosnak ez lesz a témája: Wallpaper: [link] Skin: [link] Krishnamnak és…..
Yushu 2012.10.22 15:58:33
@kiskaktuszone: Jól írtad. Én is nagyon várom a munkákat! :)
Soron következő asztalunkat Krishnam küldte be nekünk. Az asztalon egy igényes oldalsávot találunk, mely egy Rainmeter skin, fölötte pedig egy dock található mely fekete színű ikonokra építkezik. A tálca fehér színű, egyedi start gombbal kiegészítve. Pár  dolog nekem nem…..
Yushu 2012.10.11 15:39:00
@Krishnam: Nagyon megköszönném!
sashuken(kukac)gmail(pont)com
Meg érkeztünk a harmadik részhez, ahol az ikonok középre helyezését nézzük meg a tálcán. Az ikonok középre helyezését úgy tudjuk megoldani, hogy az asztalon létrehozunk egy mappát tetszőleges névvel, majd a tálcán kattintva jobb egérgombbal az eszköztár szövegre…..
Mit szólnátok egy kis versengéshez?  A múltkori adok-kapok után jött az ötlet, mi lenne ha szerveznénk kisebb 'párbajokat'? Adott lenne egy háttér egy skin és két vállalkozó szellemű olvasónk. Ez nem csak arról szólna, hogy kinek az asztala jobb hanem, hogy ugyanabból az…..
Yushu 2012.10.02 18:46:57
Először is üdvözlök minden kedves olvasót és desktop modder!  Első ízben azt nézzük meg miként tudunk startgombot cserélni Windows 7 rendszerünk alatt; A start gomb lecserélése nem egy bonyolult folyamat, szükségünk van a Windows 7 Start Button Changer nevű alkalmazásra. Ha…..
Yushu 2012.10.01 15:51:46
@porfogo: Teljesen igazad van! Sokan nem fognak regisztrálni egy szavazás miatt!
Ahogy mondani szokás kölcsön kinyír visszajár, úgyhogy most én fogom elemezni Recon666 asztalát! :) Elnézéseteket kérjük amiért játszóteret csinálunk a blogból, de talán ennyi belefér. :D A véletlen műve, hogy ezúttal mindketten a szürke árnyalatában gondolkodtunk, de Recon…..
Néhány napja intéztünk hozzátok egy felhívást, miszerint szerkesztőt keresünk, aki be tud segíteni a blog-ba. Már meg is találtuk az ideális embert, Recon666 személyében. Ő tehát az új társ-szerkesztő. Mostantól az ő bejegyzéseit is olvashatjátok, és a segítségével…..