Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakihozzászólt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
valakihozzászólt 2013.07.12 13:27:41
@Balt: tudod,lehet itt hunyorgásról beszélni,de a mutatók nem hazudnak.Egy év alatt látszott a felfelé ívelés./lassan,de biztosan lehetett volna előrébb jutni/Halkan,csendben tette a dolgát.Úgy látszik a szemellenzősöknek nem ez kell,a látszatra adnak!Ja meg amit mondanak,nem amit cselekszenek..
Most hol tartunk????a béka segge is felettünk van!:):):)
valakihozzászólt 2013.07.12 13:41:30
@parandroid: bajnainak azö ereg bika szerepét kellett volna választania, nem pedig a fiatalokét, akik ész nélkül rohangálnak a hegyen fel-alá. mindegy, ha itt az ellenzék legnagyobb alakja egy - a jelenlegi miniszterelnöknél ránézésre sem kevésbé machiavellista - nulla teljesítményt felmutató, hataloméhes figura, jöjjön vona (vagy az orbán-vona kombó), aztán legyünk túl a felszántáson-besózáson mihamarabb. legfeljebb a gyerek külföldre megy majd iskolába, na bumm.

Majdnem egyet értek!
De még az is megoldás,ha marad a mostani lehetetlen társaság,amibe bele kavarodtak,másszanak ki belőle...,ahogy tudnak!/igazi mókuskerék/Bárcsak tudnék rajta nevetni!
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..