Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmsmooth

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyzet van. És a helyzet az, hogy elegem van. Tudom, hogy a diabétesz kitartó "állatfajta", amolyan ragaszkodó típus (hogy a fene egye meg), és hogy éppen ezért vannak a fentek, meg a lentek, rossz napok, aztán jó napok, amik elmúlnak, de most akkor is: elegem van. Hirtelen erős lett…..
bmsmooth 2013.03.13 16:45:56
Cukkerberg Eközben a TASZ-nál 2012.09.27 16:17:23
Még hajdanában-danában, május magasságában, mikor az inzulinrendelet napvilágot látott, arra biztattalak Titeket, meséljétek el, milyenek a cukorbeteg hétköznapok és konkrétan mennyi mindent is kell tenni azért a bizonyos 8% alatti HbA1c értékért. Késői fecskeként érkezett…..
bmsmooth 2012.09.27 16:27:54
Üdv Mindenki !
Bejegyzésem leginkább azoknak az érintetteknek szól, akik még nem tették meg az első lépést.
Korábban már biztosan értesültetek róla, hogy a TASZ szeretné az ombudsmani beadványt egyéni beadványokkal is megtámogatni, ehhez nekünk csupán egy ügyvédi meghatalmazást kell aláírni. Ezúton buzdítanék mindenkit , hogy mielőbb vegye fel a kapcsolatot a TASZ-al, mert minél többen vagyunk, annál eredményesebb lesz a munkájuk.
Sajnos az említett meghatalmazást csak személyesen lehet aláírni, postai, vagy elektronikus kézbesítésről szó sem lehet, de akinek problémát jelent a személyes ügyintézést, önkéntes ügyvédek fognak segíteni. Nekünk csak friss szakorvosi papírokkal, esetleg javaslattal kell ellátni őket, de ettől sem kell megijedni, nem vájkálnak magánéletben, nem boncolgatnak anamnézist , tisztán jogi oldalról közelítik meg a problémát. Én ma voltam náluk, az ügyintézés röpke 5 percet vett igénybe, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy lássam, szervezetten és gördülékenyen dolgoznak.
Kapcsolattartójuk sajnos semmi jóval nem tudott biztatni azzal kapcsolatban, hogy mikor tudnak bármilyen eredményt is elérni, de azért én bízom bennük, az egyéni beadványok gyűjtése december közepéig tart. Tehát kérek mindenkit mielőbb vegye fel a kapcsolatot a TASZ-al . Időpont egyeztetés előzetesen telefonon: 209-0046, Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 15/b, Kontakt: Bence Rita, egyébként tőle tudtam meg, hogy az OEP-hez gyógyszer támogatási kérelmet lehet benyújtani, nyomtatványt is kaptam hozzá, amit ide sajnos nem tudok feltölteni, de ha írtok a bmsmooth@gmail.com-ra , elküldöm a doksit.