Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stiglitz04

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Buli van! Steve Aoki repül 2014.01.31 20:32:40
stiglitz04 2014.01.31 20:36:40
Na azért túlzásokba ne essünk. Kedden német lesz, nem tojtam be tőle, és angol is lesz aznap. Csak épp az angol interkultúrhális kommunikáció vizsgáját otthon kell megírni "önálló munkaként"... :) Biztos agyon fogom tanulni magam. Egyébként nem is baj, hogy még nem kell annyit…..
stiglitz04 2013.02.06 23:36:23
@flopez: felvállalom a tükörben pózolást, nem szégyen az! :P Nem tudom, h kitérek-e, lehet lefotózom ha nem figyel...:)

@eldett: Beszorult a nyuszi a kávéba, egyemmeg! :) A blog láthatólag minden korosztályt szórakoztat, örvendek neki! :D
Csütörtökön írtam utoljára értelmeset, illetve akkor sem annyira értelmeset, de most megpróbálok valamit összehozni. Pénteken buli volt, végre elfogyott az unicum. Elenával és Marvinnal találkoztunk a Marienplatzon, mert a közelben volt a lokál, amit kinéztünk. Ittunk a hidegben…..
Csütörtökön délután Petivel teniszeztem a korcsolyapályán, aztán este Blankával palacsintát sütöttünk, és megnéztünk egy szerintem vicces, szerinte inkább undorító részt a The Inbetweenersből. :) Erről a napról nem is tudom miért, de nincs fényképem. Elég sok palacsinta…..
Na most aztán tényleg nem történt semmi izgi, inkább nézzétek meg a bariköztet! :) Tegnap este volt az Oktoberfest utolsó napja, gondoltuk még az életben utoljára mi is kinézünk. A bejáratnál kábé fél órát kerülgettük egymást Cathyval, mert két feljárója van az U-bahnnak,…..
...csak most elkezdünk lasagne-t csinálni Floval, nem akarom várakoztatni! :) ..