Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Endre

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt és a családon belüli erőszak után újabb 80%-os ügy körvonalazódik, ez azonban sokkal direktebb módon érinti a Fidesz hatalomtechnikai elképzelését: a választás előtti regisztrációt.A regisztráció lényege, hogy valamilyen módon jelezni kell a hivatalban hogy majd én…..
K.Endre 2012.09.27 15:24:01
@Jimbo75: Nem vagyok fideszes, ugyanolyan szarnak tartom, mint az mszp-t, de azt nem látom be, miért van ez a nagy köpködés a regisztráció miatt...
Kedves Jimbo75!
Azért van köpködés, mert születésem ill. anyakönyvezésem óta regisztrált választásra jogosult magyar állampolgár vagyok! Ezt eddig az alkotmány garantálta! Most pedig ezt vették el tőlem és még ráadásul alkotmányosan, az alkotmányt módosítva.
Nekem nem lehet levélben regisztrálnom. Nekem el kellene mennem, egy szabadságot erre felhasználva, hogy megerősítsem én valamelyik s.fej bandára akarom adni voksomat, hogy szándékomban áll majd, talán megmondani, hogy melyik banda legyen, aki megfoszt még az utolsó levegővétel lehetőségétől is. Nekem majd még ekkor is el kellene mennem egy szavazókörzetbe, ahol majd mindezt megtehetném, ráadásul, majd utólag fog kiderülni mit is tettem, mert a szavazókörzetek átrajzolgatásával az eredményt bárhogy lehet majd manipulálni. Közben, azok akiknek mindez különösebb kockázatot nem jelent, azok ráérősen, otthonról feladják postán szavazatikat, mindezt arra a pártra, akik számukra a legtöbb ajándékot adja, mivel nekik nem itt megy vérre, nekik ez csak egy kis plusz bevételt jelent, bár az én bőrömre. És még az sincs garantálva, hogy ezeknek a leveleknek a valódiságát ki fogja ellenőrizni. Szóval! Azok, akik tudták, hogy a magánnyugdíj pénzeket úgy lehet a legjobban elvenni, hogy aki nem adja annak el kell menni nyilatkozni! Azok, akik tudták, hogy az emberek ennél lustábbak és még a saját pénzükért sem mentek.. na’ szóval ezek, most azt kérik az emberektől, menjenek regisztráltatni magukat, de előtte alkotmányt módosítottak, hogy a résztvevők számától független egyfordulós a választás. Tehát, eleve csak azokra a szavazókra számítanak, akik jól jártak ebben a ciklusban. Ha, ketten mennek el szavazni és mind a ketten rájuk, az már nem 2/3, hanem 100%-os győzelem. Minden esélyük megvan rá, mert a társadalom nagy része olyan letaszított állapotban van, hogy lesz.ja az egészet.
A levélírásból pedig már elég sokat gyakoroltak, senki nem fogja tudni leellenőrizni, hogy hány valódi levél érkezik. Én pedig ebben a színjátékban nem fogok részt venni.
Én is azt mondom, azt kellene csinálni, hogy regisztrálás nélkül odamenni szavazóhelyhez -az alkotmány egy példányával a kézben- és kérni, a szavazáshoz való jogot.