Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beatrix86

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korda Gyuri országában azt hiszem természetes dolog pókerjátszmának tekinteni a párkapcsolatokat, pedig sem a nyílt kártyák, sem a taktikázás nem vezet sehova, nézzétek Ross is hogy járt:  Az "A gyárban dolgoztunk" post kapcsán érdekes vita alakult ki arról,…..
beatrix86 2008.01.17 16:35:09
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
karak kalandjai miért a fapinák? 2007.12.12 12:12:00
  Kérdezem a Tomit, aki jövőre szintén nősülni készül, szintén egy hóttunalmas, középcsinos, társaságbapasszolós fapinával, hogy miért nem a Timit vette el, hamár, aki jó fej volt, okos, mint a nap, kicsit hiperaktív, az igaz, viszont keféltek naphosszat, mint a…..
Az immáron harmincadik napja tartó sztrájk miatt most már ideje megnézni, hogy az egyértelmű, rövidebb távú hatások mellett (nem lesz 24, rövidített évaddal jelentkezik a Lost, csonka évad minden sorozatból) milyen hosszabb távú következményekkel számolhatnak az amerikai…..