Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tupi_

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
tupi_ 2012.11.22 08:06:12
@Kobo82: ezt akartam én is bemásolni :) nálam is hazai az inter !
tupi_ 2012.11.22 19:53:01
@binor1717: Hát akkor én is üdvözlöm őket .. én is megraktam őket :)
Teljes fogadási lista:  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
tupi_ 2012.10.13 22:47:55
@Splitboy: Nekem a Villareal hazain volt.. megtörte a 3napos nyerőszériámat :(
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
tupi_ 2012.10.09 11:43:00
@Gazdálkodj okosan!: Hát nem szeretnélek semmire rábeszélni de a Newport elég biztosnak néz ki :) Ebbsfleet utolsó 5 meccsén nem nyert (persze ilyenkor lehet amit mások szeretnek, hogy megtörik a jeget), de az ellenfelük a liga legjobb formájában játszó csapata :) A Newport hazai pályán még veretlen természetesen :) Úgy gondolom vállalható a hazai. De ez csak egy tipp!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
tupi_ 2012.10.08 21:20:37
@Álmos: Sajnos az a Livorno már el is úszott :( és nekem is mehet kukába a szelvény
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: Bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Ezt írod: Gratulálok, így kell nyerni egy nagyon rossz tippel. Inkább egy nagyon rossz tippem legyen ami bejön, mint egy nagyon jó, ami elmegy..."…..
tupi_ 2012.09.28 10:18:07
@jeney_zol88: Igaz hogy biztos meccs nincs! De ahogy olvastam az elemzésed nem tűnik hülyeségnek, és a hazai pálya is sokat nyom :) megfontolom! És az Innsbruck - M. Zagrebről mi a véleményed? Várható az Innsbruck első győzelme (ráadásul hazain)? Mert egyik csapat sincs igazán nagyon formában.. Vagy a hazaiak nem véletlenül kapnak ki mindenhol?
tupi_ 2012.09.28 10:26:40
@jeney_zol88: Rendben! Köszönöm szépen tanácsod, akkor ezzel nem foglalkozom, viszont a Macik szerepelni fognak az egyik szelvényemen ! :)
tupi_ 2012.09.28 10:36:55
@Hambi12: Néztem én is a Kijev-et.. Lehet berakom az S.D. helyett :) Hendis győzelemre van esély?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
tupi_ 2012.09.27 09:44:14
@DIZZYREED: hát ahogy olvastam a hozzászólásokat szinte mindenki biztos a Malmöben és statisztikát olvasva én is így gondolom :) de szerinted meglepetés várható?