Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preudhomme

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazás a tojáslabdák földjére: Bill Clinton és Diana Ross; ha kell–ha nem összeomló kapuk; nevek a mezeken és három pont a győzelemért; valamint (legalább) három zseni. Azaz: minden idők talán legjobb világbajnoksága (minden idők szinte biztosan legrosszabb döntőjével).…..
Sok jó meccs, sok szép és nagy gól volt idén is a PL-ben. Mi ezekből csemegézünk egy picit az EB előtt, de itt is, mint a szezonválogatottaknál, inkább vitaindítónak szánjuk. A góloknál négy kategóriát jelöltünk meg. Szabadrúgás, bombagól, fifikás és gyönyörű…..
Teljesen rendben van, hogy egy Európa bajnokság sorsolásának meg kell adni a megfelelő körítést és tiszteletet, de az igazi törzsközönség számára egyedül a műsorvezető hölgy jelentett némi támogatást a bevezető szakasz átvészeléséhez. Elismerjük a zene és a kultúra…..
Kétszáz nappal az EB előtt szinte komplettnek tekinthető a résztvevők névsora. Biztosan ott lesznek a lengyelek, a görögök, a horvátok, a románok, a hollandok, a franciák, az olaszok, a németek, a csehek és a spanyolok. Erősen valószínűsíthető, hogy hozzájuk a portugálok, a…..