Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szereto

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelek rólunk villanások 2014.04.29 14:49:39
Nem időrendben, fogalmam sincs, hogy az agyam mi szerint csoportosítja őket, és azt sem tudom, hogy miért éppen azokat dobálja fel. A három napos hosszú hétvége képei, a csokis süti amit akkor csináltál, Sz. után a képeslap amitől lemerevedtem, másnap a megkezdett jégkrém :-)…..
Levelek rólunk never ending 2013.12.26 10:02:29
Ismered az érzést, amikor mennél, nem tudod hová - mindegy is, csak ne kelljen egy helyben maradni? Innen el, távol ettől a soha véget érni nem akaró Karácsonytól. Már olyan régen kezdődött, és még mindig tart. Rosszul viselem a semmittevést. Akik tudják mi történt, de csak…..
Levelek rólunk lélekpetting 2013.08.09 16:48:00
Érdekes, hogy maga a szó eredetileg kedveskedést, dédelgetést, becézést jelent, és egyébként is egy kellemes tevékenységet, jóleső érzetet társítunk hozzá. Ebben az összetételben nekem mégis az jutott róla eszembe, hogy őszintén, kendőzetlenül megmutatni. Ez sem…..
szereto 2013.08.13 08:59:28
@AdélAnita: Ezt én is így gondolnám. Nincs értelme játszmának, máznak, elhallgatásnak. Oszt mégis ott van. Néha egészen elszomorodok. Néha azt gondolom, legjobb nekem egyedül, barátokkal.
Levelek rólunk Ribanc 2013.07.11 22:50:23
Éppen a napokban jutott eszembe az első, annyira megmaradt az emléke hogy még arra is pontosan emlékszem, hogy mi volt akkor rajtam. Vicces visszagondolni, hogy amikor még csak beszéltünk róla azt mondtam azért nem akarom mert olyan kurvás. Aztán találkozás találkozást követett, és…..
szereto 2013.07.13 01:26:31
Jaj
Persze fellengzős az ősbemutató, mert játsszák ezt a darabot már egy ideje, csak ritkán, mert elég merész, és nehéz megtalálni rá a szereplőket. Kis házi-színpadunkon viszont ebben szereposztásban ez volt ez első előadás. Nem volt egyértelmű álló ovuláció, de…..
szereto 2013.07.12 22:21:24
@Mrs. Műfajteremtő: Ezen is röhögök, ahogy a poszton. Nincs is jobb az öniróniánál. Szatyorseggű- ez mindent visz.
Levelek rólunk Kánikula 2013.06.18 20:57:31
Kábult a város a forróságtól, és éjszakánként annyira tömény és bódító a fehér virágok illata, hogy lehetetlen nem folyamatosan a szexre gondolni.  A testem már vészjeleket küld, furcsa módon csak ma délután jöttem rá hogy ezek elvonási tünetek. Próbáltam, de nem…..
szereto 2013.06.20 08:38:19
@AdélAnita: Nyilván azért olvassuk egymást, mert megismerni ezeket az utakat egyszerűen jó. Engem érdekel a kapcsolatod, töprengek, összehasonlítok lehetőleg ítélkezés nélkül. És persze pont én szoktam pampogni, mikor valaki meg akarja magyarázni, mit kellene éreznem. Azok az érzések a mieink, a másik ember legfeljebb elfogadhatja, vagy ellökheti őket. Azért ha kicsit többet írsz, könnyebben értelmezhetők ezek az érzések :-)
Nálam pont fordítva van. Szeretem nagyon pontosan megmutatni, hogy adott helyzetben mi minden van benne. Hogy mennyire összetett egy - egy pillanat akár. De nyilván más célból blogolsz te, és más célból én.
Köszönöm a gratulációt :-)
A pszichológus, akitől időközben megváltam, szintén nyomta ezt a gyerekkori trauma dolgot. Ő abba kapaszkodott, amikor arról meséltem, hogy mennyire féltem gyerekkoromban. Egész picinek nem lehetett vendégségbe vinni, mert ha idegent láttam, nem hagytam abban a visítást. Éveken át…..
szereto 2013.06.13 23:26:28
Levelek rólunk Nehéz 2013.06.11 11:31:35
A rohadt türelem éppen nem erős oldalam. Ezt mindenki tudja aki kicsit is ismer, neked pláne nem mondok újat vele. Eszembe jutott mikor egyszer megkérdezted, hogy ha elkéstél volna az első időpontra egyeztetett találkozásunkról mennyit vártam volna. És én kapásból rávágtam hogy…..
szereto 2013.06.12 11:24:56
szereto 2013.06.12 22:00:47
@AdélAnita: De hosszú idő. Én a kényszerszünetben inkább távolodom, úgyhogy a néhány hét nagyon is hosszúnak tűnik.
Nemrég magánüzenetben keresett meg egy doctorwho nevű olvasó, és váltottunk pár levelet. Az őt érintő témával, a női partner iránti vágy megszűnésével foglalkoztunk már egy fikciós vendégposzt erejéig, de ez a történet mindenképpen figyelmet érdemel, nem csak azért, mert…..
szereto 2013.05.29 00:03:02
@Walsh és Kirby: Az jó, ha mutatja a hozzáállásom. Éppen ez volt a cél. Nincs kedvem, feltekerni, de ott van, hogy próbálkozott valami csipkecuccal, hogy hátha arra feláll neki. Mindegy is.
szereto 2013.05.29 00:25:26
@Walsh és Kirby: Jajajaj, de nagyon tipikus. Nincsenek érveink, hát betámadunk, hülyézünk. Nagyon, nagyon jellemző. Innét már nem teszek bele energiát. Gyenge, nagyon gyenge. Olyan férfias érvelés :-)
szereto 2013.05.29 00:50:29
@neoteny: Ahogy a tolakodás is a rendszer hibája. Nem emlékszem, hogy reagáltam volna érveknek szánt félmondataidra, vagy linkekre.
Remek bölcsesség a vége. Magas intelligenciára vall. Eddigi hozzám szólásaidban egyáltalán nem látok sem logikát, sem érvelést, úgyhogy a rendszer pozitív eszközeinek használatában még jó lesz fejlődni. Az alját már elég jól elsajátítottad.

Pfff, elég is volt egy időre megint. Mindig mondom magamnak: csak posztot olvass, hagyd a kommenteket, jaj.
A kérdés a legutóbbi poszt kapcsán merült fel, de nem először, sokan és sokszor utaltak már arra, hogy mekkora a különbség a legitim kapcsolatban élő ember és a szerető "értéke" között, noha számomra kicsit homályos, miféle mértékegységben lehetne kifejezni ezt az…..
szereto 2013.05.27 10:21:41
@skarlát betű: "egyenrangú kapcsolatban él a feleségével," "biztonságot ad, aki törődik a kölykeivel, nem valami török basa és nem is papucs (zárójelben: a papucs a felelősséget nem vállaló tohonya, aki szintén nagyban megnehezíti a neje életét)" , "Nem kell, hogy hűséges legyen, se az, hogy halálra dolgozza magát, se az, hogy csak a családjának éljen, nem kell, hogy mindenről lemondjon, de pl ne veszélyeztesse a saját életét extrém viselkedéssel (lehet az extrém sport vagy alkoholizálás, stb). /azt nem bánjuk azé, ha hűséges :-) /", "nem ítélkezős fajta, van benne empátia. "

Köszönöm! Én már ezt keresem, és ennél lejjebb nem adom. De gyűrű többé nem kerül az ujjamra.
Most nagyon a szívembe loptad magad SB.
szereto 2013.05.27 10:42:59
@skarlát betű: OK, megengedem a "hűtlenséget", de nevezzük máshogy. Már csak azért is, mert jómagam nem vagyok birtokló, így könnyedén mondom, hogy legyen akkor kölcsönösen nyitott, eldönthetően kitekintő. Tisztességes, amiben tudhatom és akár ő is tudhatja. Az, hogy én kontrollálva vagyok, míg ő félrekúrogat, az nem a megcsalás ténye miatt zavaró, hanem megint hatalmi kérdések miatt. Hogy ő megteheti, miközben felém elvárások vannak. Hogy még csak nem is tudhatom,. Hogy azt hiszi,. joga van a fejem fölött élni, miközben a javakat, amiket teremtek, ő élvezi. Azt hiszem, a legtöbb nőt ez bántja a megcsalásban. Sokan sztem nem az elveszített péniszt sajnálják, hisz férjként sok pasi unalmas és követelőző szexpartner.

Itt megint nem magamról beszélek. Én évek óta kértem a férjem, hogy keressen már egy nőt, akire rálőcsöli a boldogsága terhét. Ne legyen még ez is az én felelősségem. Nyilván nem vállalta be, hiszen ezzel az én szabadságfokom is jogosan növekedhetett volna.
szereto 2013.05.28 15:29:04
@skarlát betű: Most nehezen tudnám elképzelni, hogy még egyszer "normális" párkapcsolatom legyen. Isten őrizz, hogy még egyszer egy férfi jogot formáljon rám :-)
Maradok szabadon szerető :-)
Férjcserélő Silver lining 2013.05.16 10:40:35
A nagy balhék után mindig ez van. Egymásra találás, egymás értékelése, intimitás, nagy dugások. Talán épp ezért szeretek nagyot balhézni. Meg, mivel drámakirálynő vagyok, csak úgy önmagáért is szeretek nagyot balhézni. Ti persze közelről nézitek, mert én közelről…..
szereto 2013.05.16 16:23:05
@szövetszöcske: Bocsánat, csak megjegyzem. Elképesztően pökhendi, nagyképű, arrogáns és felháborító modorban beszélsz a nejedről. A reakciói tipikusan az elnyomott, verbálisan bántalmazott, rendszeresen lehülyézett- lesajnált, alacsonyabb rendűként kezelt nők reakciói. És szegény még bocsánatot is kér.
Nagyon sajnálom őt, bár nagyon sokan kénytelenek így "tolni". A zapa meg a nagyon okos despota nagyúr. A mindentjobbantud alfahím. Pfff.
szereto 2013.05.16 16:35:42
@szereto: Emiatt nem engedtelek be hozzám. Elég sokat töprengtem, hogy elindítsak- e egy lavinát az oldalamon, de végül arra gondoltam, hogy az a társaság annyira előrébb van ennél a szemléletnél. Köztünk már nem kérdés a férfi- nő minőségi kapcsolat, vagy a kölcsönösség, vagy az egymás iránti tisztelet.
szereto 2013.05.16 16:38:30
@szövetszöcske: :-) Nagyon jellemző a reakciód.
Megálltam.
Már nagyon készülök a következő párterápiás alkalmunkra. Majd leülünk a kis kanapéra, szembe velünk a fiatal, de lelkes pszichológus kettős, a hihetetlenül okos és csak némileg kioktató János a maga huszonegynehány évével, meg Kriszti, a hasonló korú lányka, a lehetetlenül…..
szereto 2013.05.15 14:51:24
@titti79: Kinek az ötlete volt a párterápia?
szereto 2013.05.15 15:33:19
@titti79: Nagyra becsülöm az igyekezeted. Hümm, hümm, töprengek, hogy elvégzek egy ilyen párkapcsolati mediátor képzést. Bár én az én kapcsolatom már nem vinném oda (kukába inkább), de érdekel, hogy megy ez. Vajon ott is az a trend, hogy elmondják, apuci kicsit megemelhetné a s*ggét otthon, te meg, drága csillag, legyél olyan jó asszony. Olyan elfogadó és kecses, és mosolygós. Sok nő elmesélte, hogy a párterápián olyan békákat nyomtak le a torkán, hogy kis híján belefulladt. Ha a házasság még nem lett volna elég fullasztó... ugyebár.
Szóval lényeg az, hogy lehetne ezt olyan jól is használni, ha hús vér, karakán, szociálisan jól képzett, nő- férfi programcsomagtól távol maradó terapeuták végeznék a dolgot. És bár úgy legyen, hogy sokan legyenek ilyenek.
szereto 2013.05.15 15:37:33
@titti79: Akkó meg jóvan. Kifogtátok a jót nyilván. Pofázok mindig, mert mind a munkám, mind a hobbim, érdeklődésem miatt kötődök a témához. Viselkedések, nevelés, pszichológia, párkapcsolat, stb, stb
Most egy kicsit felfüggesztem magam, vagy abbahagyom egészen. Lehet jókat nevetni, parancsoljatok. De az már az elején elhatároztam, hogyha befejezem, akkor mindenképpen úgy fogom, mint Bulgakov - aki persze ebben a kontextusba úgy kerül, mint a Credoba ama bizonyos Poncius Pilátus…..
szereto 2013.05.14 15:53:06
@szereto: Hja, az "ők" nem feltétlen a kommentelőket jelenti. Úgy általában a rokonságot, barátnők hadát, kollégák, anyatársak. Úgy általában illik most hepinek lenni.
szereto 2013.05.14 15:54:39
@estrella_: Üdv, estrella :-) És igen, valahogy úgy. Érjen annyit, és legyen módunk véghez vinni. Nem a makramé és a pelenka az önmegvalósítás csúcsa.
szereto 2013.05.14 21:31:36
@titti79: Remélem, letisztul majd minden és születik valami olyan, ami tényleg mindenkinek megfelelő. Legfőképpen neked. Nem biztos, hogy ez a mostani a legcélravezetőbb volt a probléma megoldására, bár nem tudom, mi van most, a komment meg nagyon sok átolvasni. öhm, 24 órája találtam a blogod, oszt jó nagy darázsfészekbe bírtam belenyúlni.
Amúgy meg az írás egy jó a kreatív energiák szinten tartására (főképp, ha nem ilyen kamikáze témában folytatod :-) ) Tehetséges vagy, jó a stílus, műveltnek tűnsz. Nekem pl. az egyik hasznom a házasságomból, hogy az elhülyülés ellen bevezetett írást sikerült egész magas szintre fejlesztenem. 4 blog 10 év alatt + vendégcikkek ismert magazinokban, hatalmas anyag és egy 80%- ban elkészült regény. Terápia és öngyógyítás, külön világ és baráti kör, amit a betűk hoztak. Átmenetnek jó.
Férjcserélő Gyerekes problémák 2013.04.21 21:55:57
Nem leszek népszerű ezzel a poszttal, DE... (most melyikkel leszek, de komolyan) Arra jutottam, hogy semmi sem tesz tönkre olyan hatékonyan egy kapcsolatot, mint egy gyerek (esetleg kettő). Főleg, ha adott két rendkívül önző és éretlen ember, mint mi Gáborral. Mindig észreveszem…..
szereto 2013.05.13 23:17:25
@titti79: És megfelelési kényszer és "lehetőség", hogy valaki fölött én (ez itt általános én) gyakoroljak kontrollt, meg bilincs, ami a házasság (és a férfi) köteléke, és lehetőség az önmegvalósításra.
A mai társadalomban a hagyományos férfimodellel börtön és csapda. Ln ezt a posztot nagyon értékesnek tartom, mert még azon is túllép, ameddig már azért sokan eljutottak, hogy tudniillik "imádom őket, semmiért nem adnám, semmit vissza nem csinálnék, mert ők életem értelmei, de" Na, a de után jön az érdekes. Finoman, szelíden, a homokozó partján szemlesütve elmesélve. Ez itt így kemény és szókimondó. És így is van.
Noémivel és Gáborral az erotikus baráti kör felbomlása után ismerkedtünk meg . Gábor szólított meg chaten (ekkoriban már inkább az internetre helyeződött át a partnerkeresés). Egy hosszabb beszélgetés elég volt hozzá, hogy kiderüljön: közös nyelvet beszélünk, és a…..
Levelek rólunk Love, sex, magic 2013.03.31 20:42:14
Hiányzik a több szereplős játék, olyan különleges, elvarázsolt hangulata van azoknak az éjszakáknak. Szeretem hogy teljesen rád bízhatom magam,szeretem hogy akarsz, hogy akarnak. Őrületesen izgat amikor látom és hallom hogy egy másik nő mennyire élvezi amit csinálsz vele.…..
szereto 2013.04.03 22:28:22
@DDávid: Ez nagyon jó! :-D Minimumszívinfarktust kapnék! Nagyon megnevettettél.
Levelek rólunk Pecsét 2013.03.15 12:29:55
Majdnem azzal kezdtem hogy ez a nap a tiéd lett volna. De ahogy elkezdtem leírni rájöttem, hogy ez így feltételes módban nem igaz. Ez a nap most is a tiéd. Annyira vágyom rád és annyira a fejemben vagy hogy ebbe most nem fér bele senki más. Régen csináltam már ilyet, egyedül…..
A Csillagok háborúja mintájára a történet némely előzménye – utólag… Kételkedő hozzászólások hívták fel a figyelmemet, hogy az én-központúság miatt, ami a memoár műfajából következik, a történet másik főszereplőjének körvonalai mennyire homályosak s ettől…..
szereto 2013.03.29 22:45:48
Levelek rólunk Black Velvet 2013.02.22 12:40:47
Valahogy erről a zenéről mindig a szex jutott eszembe. Már a 90-es években is, amikor még semmi közöm nem volt a témához. A zene lehet afrodiziákum? A fene se tudja, de az biztos hogy nálam működik. Mélytorok technika gyakorláshoz kiváló kísérő. Nem is értem azt a kissé…..
szereto 2013.02.24 19:26:31
@AdélAnita: Egy a bibi. Leragadtunk a határidőknél, pedig az a dologban a részletkérdés. A lényeg inkább az, hogy szerintem nincs itt semmiféle pasis gondolkodás, hiszen egy férfi soha nem alacsonyítaná le magát egy nő kedvéért ilyen módon. Illetve ha igen, akkor már nem tudnánk tisztelni. Engem nem a határidőid érdekelnek, inkább arra akartam a figyelmed felhívni, hogy legkevésbé felszabadultnak érezlek, inkább ... nem tudom, hogyan fogalmazzak, mert nem akarnék sértő lenni, de mégis ilyen szexszolga, szexgép- szerű kifejezések jutnak eszembe. Nem szeretnék ilyen helyzetben lenni. Nem írsz kapcsolatról, nem érsz érzésekről. Egy állandóan nedves nőt látok, aki egy férfi pórázán vágyakozik, és szexért könyörög. De mondom, lehet, csak a stílus teszi. Lehet, hogy csak a szűrt tartalom. Lehet, hogy az érzéseid, a kapcsolatotok, a belső világod nem tartozik a szeretődre, ezért nem írsz róla :-) Lehet, csak a puncid és a mély.tor.kozás tartozik rá. Hát én nem tudom. Vagy lehet, tényleg én vagyok eltévedve a szeretőzés mibenlétével, és túl sokat feltételezek róla érzelmileg. Mindegy is. Ha te jól érzed így magad- ha tényleg ezt akarod- akkor vedd úgy, hogy nem szóltam egy szót sem.
szereto 2013.02.24 20:00:01
@AdélAnita: Hát igen. Most léptem át a frigid bálna kategóriába. :-)
Ezért szeretek intelligens nőkkel párbajozni. Ilyen kifinomult pengeváltásokra egy férfi képtelen lenne. Ergo mégiscsak női agy az, akárhogy nézzük.
szereto 2013.02.26 22:33:51
@AdélAnita: Ezigaz ;-)
A hűtlenség ábécéje Néma vád 2012.03.16 07:31:00
Ismeritek azt a tekintetet? Te tehetsz mindenről, megcsaltál, hazudoztál, tönkretettél, el akartál hagyni, padlót fogtam, látod, hogy mennyire megviselt, de még csak nem is panaszkodom, némán tűrök, bár nem felejtettem el semmit, és nem hagyom, hogy te elfelejtsd...Megbetegszem, mert…..
Noha nem szeretem a vetélytárs szót, jobb kifejezést nem találtam arra az emberi kapcsolatra (vagy nem-kapcsolatra), amely két olyan lényt köt össze, akik ugyanazt a harmadik embert kívánják, szeretik, esetleg csak igényt tartanak rá valamilyen szinten (legyen az érzelmi, szellemi…..
szereto 2013.01.12 08:33:33
@Rogerthat: Jelen pillanatban olyan mélyponton vagyok, hogy az itteni beszélgetések segítenek, hogy valamelyest normális maradjak, és ne vessek véget az egésznek pusztán azért, mert az egyensúlyom megbillent és túl sok energiámat felemészt a kapcsolat. Sokkal fontosabb dolgaim lennének, mint egy eleve hamvába holt kapcsolat lehetőségein agyalni.
irigylem a férfiakat a dobozolt agyukkal, mert én bizony megőrülök ettől, hogy gondolkodnom kellene fontos dolgokról, és közben az agyamba folyton beszivárog néhány olyan gondolat, aminek huszadrangúnak kellene lenni. Borzalmasan fárasztó, és hátráltatja az egész privát életemet.
Még nem tudom, megéri- e. Ha egyedül vagyok, igyekszem meggyőzni magam, hogy nem, de sajnálatos módon a személyes közelsége ezt rendszeresen elsöpri :-( Ki kellene alakítani a határokat, szabályokat, amik támpontot adnak, hogy ne fussak neki a dobozok (átlátszó) falainak, de ezt egyelőre nem tudtam elérni.
szereto 2013.01.12 10:13:47
@Rogerthat: Ezzel frusztrálom, sértem és elbizonytalanítom őt :-)
Mondom én, hogy fából vaskarika.
Nyilván túlzás a dobozos történet, én is gondolom, de abban megegyezhetünk, hogy a férfiagy jóval hamarabb és egyenesebb úton talál megoldásokat, mint a női. A legjobb pár: töprengő, érzékeny nő, kontra flegmatikus, hiperrealista férfi :-D
Áááá, most jöttem rá, mi a kommunikációs zavar eredete köztünk! A programozás!
szereto 2013.01.13 22:26:52
@skarlát betű: Na, most loptad a szívembe magad azzal, amit PTN- nek írtál. Én pont így élek! Szó szerint így! Nekem éppen ezért elképesztő és szinte kezelhetetlen az, ahogy valaki más gondoskodik rólam és törődik velem, vagy ad tanácsot az ügyeimben. Ilyenkor kell észen lenni, hogy ne kezdjek dühöngeni a keserűség miatt.
Az ünnepek lecsengését egy vita kialakulása kísérte, amely az elvárások jogosságát vagy jogtalanságát, a szeretői kapcsolatban rejlő reális lehetőségeket pedzegeti. Mivel a téma igencsak fontos, és eddig, ha jól emlékszem, részletesebben nem tárgyaltuk még ki, itt a remek…..
szereto 2013.01.10 21:14:58
@Tenkeskapi Tánya: Ajjj, de szép!!!
szereto 2013.01.10 22:10:01
@Tenkeskapi Tánya: Abszolut elismerésnek szántam. Szép történet és nyilván ezerből egy ilyen van. Mindazért, amit leírtál, irigyellek.
szereto 2013.01.11 13:32:27
@est ragon: Nem hiszek a párterápiás dolgokban. A másság meg úgy működik szerintem, hogy az emberek, akik együtt élnek, valamilyen szokás és erkölcsi rendet kialakítanak. Ebből nem nagyon lehet kilépni, viszont egy új emberrel új utakat találhat az ember.A szerető nem a családanyát látja, hanem valaki egészen mást, így még azt a reményt is megcsillantja, hogy lehetek több, mint aki vagyok. Lássuk be, a házasság a legtöbb embert nem kiteljesíti, hanem elszürkíti és elnyomja. Nevetséges, mikor a női magazinok csipkeharisnyát és az 50 szürkét ajánlják a megújulásra. Ez éppen olyan gázul is elsülhet, mint amennyire jó lehet. Ahol pedig a vibrálás eltűnt, ott akkor sem fog vibrálni az ember, ha a technológia megújul. És ez még csak a testi dolog. el ne kezdjem az érzelmi, tudati viszolygást, vagy jó esetben csak érdektelenséget elemezni, mert sose lesz vége. Nem hiszek ebben. A jóisten nem tudna a férjemmel párterápiára rángatni. Hosszú évekig nem érdekelte, ki vagyok, nehogy már most, a válság küszöbén mutassam meg az érzéseim. Pfff.
Kompenzálok. Párterápia ott állja, ahol még nincs minden oda. Ha a párok látják, hogy baj van, és van akaratuk lépni ez ellen,. De ez jobbára olyan, mint az alkoholizmus. Csak akkor ismerjük be, hogy nagy a baj, mikor már nincs visszaút. Addig folyton bizonygatjuk, hogy ááá, semmi ez, jól vagyunk, szuper minden.
Levelek rólunk Anális szex 2012.11.11 23:14:49
Sokkal, sokkal többen szeretnék ezt ha ki mernék próbálni, ha adnának neki legalább egy esélyt. És ha nem megy rögtön elsőre akkor egy másikat. :-) Vannak olyan dolgok amiket gyakorolni kell ahhoz hogy jó legyen. És - nagyon jól fogalmaztál - meg kell tanulni hogy mi az az érzés…..
Sok férfitársam bizonyára találkozott már azzal a tipikus női viselkedéssel, amikor egy-egy randevú végén úgy búcsúznak el, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, megbeszélik azt, hogy keressék egymást, majd a hölgy eltűnik, mint szürke szamár a ködben és semmiféle sms-re,…..