Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CTU

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
CTU 2008.01.30 09:44:01
A baj csak az, hogy Váradi Úr, több pontban is téved a kommentben leadott érvelésében! Ezek közül az első, hogy a vagyonőr, nem nézhet bele a táskába. De igen, csak nem nyúlhat bele, ami teljesen helyén való!
A második, hogy a rendőr csak "házkutatási paranccsal, razzia esetén" (??) teheti meg ugyan ezt! Ez sem így van!
A harmadik a becsületsértésről történt (kissé homályos) fejtegetés - ez nem becsületsértés (Btk.180) > Egy kicsit másról szól! A leírtakban szereplő viselkedés és szóhasználatok ellen, még a rágalmazás sem állna meg a Bíróságon!
A negyedik, a személyi szabadságjogok megsértése (Btk.175) Abszolút másról szól! Esetleg összefüggéseivel és a jogosítványokról szóló törvények ismeretével összefésülve kellene tanulmányozni, a fennhangon emlegetett jogokat! Egy kicsit más színben tűnne fel ez a kérdés!
Mind ezek mellett, a magukat "faszra venni nem hagyott" állampolgárok egy esetleges peret, nagyon gyorsan elveszítenének, viszont velük a fent említett, konkrét esetben, egy esetleges pereskedés után, Váradi Úrral szemben, a Bíróságon, megállna a hamis vád című feljelentés!
A számlaellenőrzés szakmai oldaláról pedig csak annyit, hogy valóban a pénztárost ellenőrzik, mert még ő is tévedhet - az legtöbbször a vásárló kárára esik meg! Talán jobb ezt a magánterületnek minősülő, kasszasor előtt észrevenni és nem otthon!
Nem kötelező! Csak, talán, emberből lennénk, mi is!
hogyvolt 24 2x09 - 16:00-17:00 2007.11.19 10:13:00
4 óra. „Köszöntjük utasainkat. A gépet találat érte, ezért a későbbi azonosítás megkönnyítése végett kérjük, vegyék magukhoz fogorvosi leleteiket” –mondhatná a pilóta, de nem mondja, mert a fickó nincs is benne a sztoriban, és amúgy se rohanjunk így.…..