Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyzv2

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
xyzv2 2012.10.14 16:28:51
@JónásBrigi35: Fehér Z. elvileg nem meleg, mert felesége és gyereke van, de ez nem jelent semmit. Minden rezdülése nő, ez nagyon irritáló.
xyzv2 2012.10.14 16:39:10
@LHedvig: Fehér Z.-t még a betűidben sem hasonlítsd össze a felsorolt énekesekkel! Ők külsőre, hangilag és minden rezdülésükben elég férfiasak!
Mondanám, hogy Mága Zoltán a giccstengerért eladta lelkét az ördögnek, ha nem lenne az egész ilyen iszonyúan röhejes. De bevallom töredelmesen, ahányszor erre a képre nézek ...  ...újra ás újra elkap a fullasztó hahota, és ez nem kizárólag a vitézi rend saskabarét…..
xyzv2 2012.10.02 17:16:31
@kifordított nagyanyó: Rám jött a nevetés, amikor olvastam soraidat:)))) Basszus! Nagyon rosszul látsz engem. Egyáltalán nem tartozom semmilyen konkurens bandába, oly annyira, hogy egy nő vagyok, aki 9 évig tanult zongorázni de nem vagyok zenész!
Örülök, hogy nem utálod M.Z.-t) Érdekes az is ,hogy bértollnoknak néztél, de soha nem voltam az és nem is leszek.

A Bazseváló szó nagyon lenéző. Nagyon sok jó zenész van és ez hozzájuk nem illik..
Nekem viszont az az érzésem, hogy Mága titkára, asszisztense "védi" meg őt itt..:)
xyzv2 2012.10.02 19:59:16
@kifordított nagyanyó: Ha ránézel Facebookon Kállai Katalin volt miniszteri biztos oldalára akkor láthatod, hogy még vagyunk egy páran aki hozzám hasonló véleményen van M.Z.ről.

De Kállai Katalin sem vagyok!!!!:)
xyzv2 2012.10.02 21:23:41