Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GalMihaly

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Argus Maestic 2013.08.17 08:20:19
Illat: telt, édes és pofaleszakadás, de tényleg a klasszikus cseh jelleg, ahogyan az üvegen írják.  Hab: közepes, de fogyós, lehet mégsem lesz olyan tuti?  Szín: óarany  Íze is cseh sör íz, az a jellegzetes sós fajta amelyik kellemesen itatja magát. Minőségre pontosan hozzák a kötelezőt, mármint…..
sörfigyelő Krusovice Svetle 2016.03.13 09:15:19
Illat: saazer komló Hab: eleinte krémesen puha, később keményebb Szín: gyönyörű óarany  Nem az a fajta sör, amely megváltja a világot. Ennyire híg cseh sört még nem ittam, ez elképesztően vizes. Pedig nem velem van a gond, én bírom a gyenge cseh söröket is, nagy kedvencem a Samson. Egyetlen dolog…..
GalMihaly 2017.08.23 10:27:51
@berg182: Nem hinném, szerintem egyszerűbb a Fácános meg Kaiseres üvegbe tölteni, mint bevezetni a barna üvegből is egy méretet... Aztán lehet kiszámolják h mégis megéri... :D

(Onnan tűnt fel, hogy valami nem stimmel, hogy elkezdték ütött-kopott, karcos üvegben árulni, elég igénytelen lett. A korábbi cseh mindig új üvegben volt).
Fotó: BKK Facebook Az évtized legfontosabb közlekedési fejlesztésének nevezete a BKK a Futárt (forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer), ám a nyár óta nem nagyon hallani róla semmit.* Megkerestük hát a rendszer szállítóját-fejlesztőjét, hogy megkérdezzük, hogy…..
GalMihaly 2014.01.17 22:57:15
@cso zsi: Ott kiírható, de csak ebben az átmeneti időben. Ha utána le kell szedni, akkor nincs sok értelme. Szerintem.

Ahol ilyen rendszerek működnek a világban, ott nagyon kevés helyen foglal helyet a kijelzőn óra. Mindenhol mellé van szerelve egy analog. Az megoldás lehet, de továbbra is úgy gondolom, hogy felesleges.

Nem látom azt a célcsoportot, akit nagyon érdekel a pontos idő, de se telefonja, se órája nincs. (És ezt mint magánember mondom).
GalMihaly 2014.01.17 22:53:14
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

De amit kidobtak (pontosabban kilőttek) a kispesti Kossuth téren az már meg lett javítva és vissza is lett szerelve.
GalMihaly 2014.01.17 22:54:50
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Pedig egy reggeli rádióinterjú szerint a rendszert kiépítő Synergon is indul az üzemeltetési pályázaton.
Nem tudom, hogy poén-e vagy sem. Trükkös Photoshop vagy a valóság, de Fejes Attila pár napja küldött levele szerint kalózlobogó alatt jár a BKK hajója. Ahogy írja: "Ma fotóztam a Boráros téren, sajnos csak mobilról, így csak elég pixeles haloványan látszik, de ennek a…..
GalMihaly 2013.05.26 16:27:21
@Falkay elvt. (aka. Daniel Belloq): A szolgaltato az aki szolgaltat, tehat a BKV vagy a VT. A BKK kozlekedesszervezo/megrendelo es nem szolgaltato. Csak a pontossag kedveert :)
Kedves Olvasók! Jó hírekkel szolgálhatunk nektek, már rögtön a hét első napján.  Két bejelentésünk is célba ért! Egyike örömtelien gyorsan, másika több hónapos átfutással. De a lényeg, hogy fővárosunk kisebb-nagyobb züllöttségén ismét sikerült kifognunk! Mert ne…..
GalMihaly 2013.02.27 15:11:15
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Mint ahogy láttad, kint volt már ez az ügy vagy másfél éve. Tehát ha a blog miatt oldódott volna meg, akkor más másfél éve megoldódott volna. Ezzel nem a blogot akarom leminősíteni, csak a valóságot szeretném veled megismertetni :)

Az történt, hogy januárban, amikor Tamással beszéltem erről a táblahiányról, megígértem, hogy elintézem, és pontot teszünk ennek a végére.

Akkor írtam ezügyben egy levelet, majd később, amikor nem haladd a dolog többet is. A poszt megírása előtt írt Tamás, és nem értette, hogy mi a késlekedés oka. Én sem értettem, úgyhogy írtam egy újabb levelet, amiben volt egy határidő is, és amire a főnökeim is ráérősítettek. Na, ezután készültek el a táblatervek, és ezután került ki a tábla.
GalMihaly 2013.02.27 17:28:41
@HaTaczy:

"Nézni kéne a képet, meg visszaemlékezni, hogy mit HAZUDTÁL, hisz a kép árulkodik róla. (A régi kecsesebb volt, és ráfért a szöveg!!!!)"

Tudod egyáltalán, hogy miről beszélgetünk, és a táblákat miért kellett cserélni? Azért, mert a buszok nem voltak jelezve. Ezt a temérdek információt akarták egy táblára tenni, aminek köszönhetően nem fért ki teljesen a Deák tér ezen koncepció szerint. Ezt nem hagytuk jóvá akkor, és ezt szedettük szét két táblára, hogy kiférjen. Ezt látod most.

Hol ebben a hazugság?
GalMihaly 2013.02.27 22:26:25
@HaTaczy: A táblákat a BKK Közút gyártja a saját táblagyárában. Csak hogy tisztán lássunk ebben is :)

A másikra már nem tudok mit írni, csak idézni:

"Ezt a temérdek információt akarták egy táblára tenni, aminek köszönhetően nem fért ki teljesen a Deák tér ezen koncepció szerint. Ezt nem hagytuk jóvá akkor, és ezt szedettük szét két táblára, hogy kiférjen. Ezt látod most."

2 darab járat helyett 13-at akartak rátenni egy darab táblára (nézd meg az utolsó képet, és a kettőt tedd egybe), emiatt nem fért volna ki az új, eredeti koncepció szerint a Deák Ferenc tér. Ezt nem hagytuk jóvá, két táblát kértünk, emiatt kellett a grafikát újra tervezni (konkrétan a másodikat).

Ezen mi nem világos?