Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezga79

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladja a San Francisco-i Ritz Carltonban lévő penthouse-át a videómegosztó oldal társalapítója, Steve Chen. Ő eladja, mi pedig megmutatjuk. A tajvani születésű Steve Chen 8 millió dollárt kér a Ritz Carlton tetején lévő, teljes panorámás lakásért. A több mint 300…..
A magas energiaár átalakítja a világot. Vannak közösségek, amelyek szerint itt az idő egy mélyebb átalakulásra. Itt a ZöldPók filmsorozatának első része a jövő közösségeiről. Benne:Sölétormos Jenő (Krisna-völgy), Ámon Ada (Energiaklub), Hetesi Zsolt (ELTE, FFEK), Ferenczi…..
A madridi székhelyű Serial Cut stúdió újdonsága az ExtraBold című könyv, amely csak ránézésre könyv, valójában viszont sokkal több annál. A kiadvány a dizájncég eddigi képanyagaiból állt össze, 320 oldalon mintegy 150 munkájukat láthatjuk, különböző típusú papírra…..
mezga79 2012.10.11 10:45:54
Evelyn Lauder előtt mi is tisztelegtünk többször már. Van is miért. Sajnos, nincs már közöttünk. De idén 20 esztendős az általa megálmodott mellrák ellenes kampány. A cég nagy vezetői is beszálltak a munkába, ki fotózott, ki a design-t találta ki, mindenki kivette a részét a…..
mezga79 2012.10.10 12:00:35
@Cavalcanti: szerintem nagyon fontos a mellrákra felhívni a figyelmet, hiszen rengeteg nő életét mentheti meg, ha tudatosan figyelnek a testükre és annak változásaira... és ha ennek a "felszínes és üres" kampánynak csak annyi a hatása, hogy eszünkbe jut önvizsgálatot tartani legalább ilyenkor, már megérte!