Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaalgyuszi80

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pénzügyi Szemle legújabb száma a pénzügyi kultúrával foglalkozik, melyből kiderül, hogy a közép-alföldi háztartásokra a konzervatív hozzáállás a jellemző. A lakitelki Kossuth Kollégium által lebonyolított felmérés szerint ebben a körben hiányoznak az alapvető pénzügyi…..
A Blikk egyik olvasója, vagy fotósa kapta le a sittről nemrég szabadult, most éppen ottani élményeinek könyvváltozatával haknizó Stohl Andrást, ahogy az RTL székházába igyekszik befelé. A lap felhívta Kolosi Pétert, hogy megtudja, mit keres Stohl az egykori munkaadónál, de csak…..
gaalgyuszi80 2012.10.25 16:06:05
@saks: :)
Még vissza sem állt az iPad 3 tulajdonosok vérnyomása, már Kínából bejelentették, érkezik az iPad Minire kívülről-belülről kísértetiesen hasonlító GooPad mini, ami nem csak hogy a legújabb Android rendszert, a Jelly Beant futtatja, de körülbelül harmadannyiba kerül mint az…..
gaalgyuszi80 2012.10.25 16:04:33
Valószínűleg a világ legolcsóbb tóparti nyaralóját vehetnénk meg az orosz Karacsáj-tó partján, ahol egy óra alatt begyűjthetjük a halálos dózist radioaktív sugárzásból. A tó partján, közel a kazahsztáni határhoz, épült fel Oroszország legnagyobb és legveszélyesebb…..
Hét világmegváltó találmány, ami még előttünk áll Lehetetlenre vállalkozva, megpróbáljuk megmondani, hogy mik lehetnek a következő évek (talán évtizedek?) legizgalmasabb és jelenleg talán legjobban várt azon energetikai jellegű találmányai, amelyek kézzelfogható formába…..