Regisztráció Blogot indítok
Adatok
target

118 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
egyebek és más dolgok Este talán 2007.12.09 11:32:00
Ma este Pittsburgh - New England meccs lesz (ezt adja a Sport2), újabb esély, hogy valaki végre elkapja a Patriots tökét, erre a Pittsburgh pont alkalmas, nagyon kellemetlen tud lenni (örülök is, hogy a Giants-szel nem sorsolták össze). Nem mintha elvből a New England ellen szurkolnék,…..
egyebek és más dolgok Ismétlés 2007.12.09 09:42:00
Én aztán tényleg soha senki előtt nem titkoltam, hogy nagyon szeretem a Discovery Channelt, de hogy állandóan ugyanazokat az kis- meg nagyfilmeket látom huszonhatodszorra is, az már egy kicsit unalmas. Illetve huszonhatodszorra is tud érdekes lenni, de néha azért, miután már nagyon…..
Ma délben szombati vasárnapi ebéd Anyánál (mivel holnap dolgozom), aztán délután/este születésnapi buli Kixi nagybátyjánál. Hozzájuk a szokások által vezérelve mindig olyan érzéssel megyek, hogy hintaágy, meg kerti grill, meg kerti társasjáték a napernyők alatt, de így…..
Azért nem lehet csak úgy elvenni a kedvem az internetes rendelésektől, és most, hogy napközben Kixi ráakadt egy magyar oldalra és megtaláltam rajta a Tűzszekereket DVD-n, ráadásul elég jó áron, azért a biztonság kedvéért rendeltem belőle egyet. Volt ott 2001: Űrodüsszeia DVD…..
Még mindig semmi hír Japánból a makettrendelésem ügyében, bár a honlapjukon a két tétel mellett a rendelésem óta már nem az "out of stock", hanem a "backoredered" kifejezés szerepel. Ettől függetlenül még mindig komoly veszélyben van a karácsonyi ajándékom.…..
A bogárral kapcsolatban egyelőre annyi, hogy a tegnap esti ülés során arról határoztunk, hogy rövidebb megfigyelés idejéig visszakerülhet a hibiszkuszra, ha ezalatt jól viseli magát, mint korábban, akkor maradhat, ha nem, és megint elmászik, vagy magatartásban bármiféle…..
Mielőtt még Kixi beperelne, mint Petrétei az IRM nevében Orbán Viktort (igaz ott a minisztérium elvesztette a pert) hírnévhez fűződő személyiségi jogok megsértéséért, ezúton követem meg (Kixit, nem a Petréteit), miszerint alaptalanul, bizonyíték híján vádoltam, illetve…..
Lehet, hogy az zavart kissé össze, hogy az utóbbi napokban az átlagosnál valamivel többet közlekedtem erre-arra kocsival a városban, de amikor ma az Andrássy úton a zebrán gyalogosan átkelni szándékoztam, és azon kaptam magam, hogy türelmetlenül bámulom a fejem fölött a keresztbe…..
egyebek és más dolgok A bogár 7. 2007.12.05 10:53:00
Kixi most telefonált, megtalálta a bogarat. Lejjebb volt, elbújva a sűrű levelek között, de nem sokkal később már leesett, vagy valahogy lekerült a földre. Mondta, hogy helló madarak, helló fák, élek, élek! - és elkezdett mászni. Kixi egy kicsit kétségbeesetten várt a…..
egyebek és más dolgok Látomás 2007.12.05 10:11:00
Az utóbbi időben kezd kialakulni az a fixa ideám, hogy én egyszer irgalmatlanul le fogok gurulni az örs vezér téri aluljáró lépcsősorán. Eddig csak egyszer fordult elő ennek halovány előjele, azt egy ügyes lábfej illetve bokamozdulattal sikerült csírájában elfojtani, még a…..
Közeleg a szép ünnep, az e-mail meg csak nem akar jönni Japánból, hogy hogyan áll a makettrendelésem. Jaj-jaj, mi lesz a fa alatt, nem lesz nekem karácsonyi ajándékom! Eddig, mivel nem volt aktuálisan raktáron Japánban (ezt mondjuk a honlapjukon is lehet látni), annyit írtak kb. két…..
Tegnap este meg munka után Óbudára mentünk, Kixi szüleihez, Feribácsinapot ünnepelni. A munkahelyről éppenséggel pont az ellenkező irányba kellett indulnom, mert fel kellett vennem Zuglóban a kocsit, amit vasárnap éjszakára és hétfőre B. és E. háza előtt hagytunk, hogy…..
Aztán arról még nem volt szó, hogy amíg én szombaton délelőtt munkában nemesedtem, délután pedig barátaimmal sörök mellett kicseréltük eszméinket, Kixi és Tomi kisebb túrán vettek részt a Börzsönyben. Erre én értelemszerűen a szombati munka miatt nem tudtam elmenni, de…..
Nahát, már vasárnap is nehéz volt összeszedni, hogy mik is voltak pontosan, nemhogy több, mint két nap távlatából, de azért vázlatosan megpróbálom. Szombaton találkoztunk tehát a Vezérben. Alapvetően különleges felállással jött létre a találkozó, mert a Dani nem tudott…..
egyebek és más dolgok Majd 2007.12.03 00:43:00
Elég sűrű hétvége volt. Majd megpróbálom összeszedni, még az egyebeket, meg a más dolgokat is. Majd később...
egyebek és más dolgok Induló 2007.12.01 16:39:00
Túlvagyok a szombati munkán, nemsokára találkozó a Vezérben, most indulok, és teletöltöm magam sörrel...
Ez az egészségpénztáras felszólítás egyébként úgy van, hogy nekem a cégnél tavaly nyár végén megszűnt a munkaviszonyom, és idén májusban hívtak föl, hogy mi lenne, ha visszajönnék dolgozni (én meg visszajöttem). A kettő között eltelt nyolc hónap, az egészségpénztáras…..
Szombat délelőtt, munka. Én vagyok ma az "ügyeletes". Ez van... - mondhatnám beletörődve, de nem is fog ez nekem rosszul jönni, főleg, ha decemberben lesz még pár ilyen alkalom. És lesz (sőt, még vasárnap is). Alapvetően semmi bajom nincs a szombati munkával, ebben a…..
Holnap délutánra ismét találkozó körvonalazódik a Vezérbe, vagy a mellette ketővel elhelyezkedő pincesörözőbe. A levelezőlistánkon elkezdődtek az időpontot és helyszít érintő egyeztetések. Toma a levlistára elkezdett külföldi sörreklámokat belinkelni, nem tudom, hogy ez…..
A bogár eltűnését övező drámai érzelmeket ma csak egy dolog tudta enyhíteni, az, hogy megérkeztek kintről az egyik általam kedvelt makettboltba a várva várt festékek. Köztük a matt és félfényes fekete Tamiya akrilfestékekkel. Sőt, mire telefonon érdeklődtem, már félre is…..
Hát, ami titkon várható volt, bekövetkezett. Elment a bogár. Ha nem is tragikus, de legalábbis drámai hirtelenséggel. Tegnap este mentem az erkélyre rágyújtani (a hibiszkusz, ahol lakott, kb. másfél deterrent van az erkélyajtótól), és egyszer csak nem volt a helyén, a számára…..
Nahát, azért van nekem szemem kiemelni a lényeges dolgokat. Miután napközben reggeli élményem bejegyezetem, nemrég láttam, hogy a baráti levelezőlistánkra is el lett küldve ugyanez az anyag a segghülye amerikai kiscsajról, de továbbmegyek, most volt róla kiemelt, külön riport a…..
Mivel ma csak késő délelőttre kellet beérnem munkába, reggel, meg kora délelőtt volt időm mindenfélével foglalkozni, amellett is, hogy elvittem megtankolni a kocsit, hogy Kixinek délutánra, amikor majd használni akarja, csak be kelljen ülnie, és egyenesen elmeni vele oda, ahova menni…..
Azt hittem, unalmas utam lesz, de ez kicsit feldobta, ízt adott neki. Hazafelé, trolibuszon. Harmincas pár utazik nem messze tőlem, a troli megáll, vár, mert előttünk az úton kisebb szűkület, a padka mellett az út egy vékony csíkban felverve, piros táblák, meg útszűkítő bólyák.…..