Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fcukallyall

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
fcukallyall 2012.09.28 22:52:40
@igi1: Igen, te úgy néz ki tudod hasznosítani az ipad-odat, én is tudom a számítógépemet. Viszont ezek az emberek nem azért állnak ott a sorban (és márpedig most róluk beszélünk), hogy könyvet olvassanak majd az iphoneon... Azt az előző 4-esükön is tudnak, ha akarnak. Bár nem hiszem, hogy ők olvasnak.
fcukallyall 2012.09.28 23:00:12
@Boka1: Nem az okos polgár, és nem a buta polgár indít háborút. A kormányok küldik oda a polgáraikat. Sőt, a buta embert, aki nembír már gondolkodni, könnyebb elküldeni golyófogónak.
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
fcukallyall 2012.09.26 12:36:50
@Spamet nem küldünk rá: Nem szóltam hozzá még, tényleg ma regisztráltam. Egyébként a bankokról: persze, nem a veszteségre hajtanak, értem amit mondasz, de vajon nem arra, hogy mégtöbb és mégtöbb profit legyen? A nagy amerikai bankválság idején Rotschild indította el az egész bedőlést (csak hogy megalapíthassa a FED-et), azzal, hogy a tőzsdén elhíresztelte: be fognak dőlni a bankok. A pánik miatt persze így is lett. Pofon egyszerű. Szóval vannak ilyen emberek, akik irányítják az egészet, kapzsiságból.
fcukallyall 2012.09.26 12:55:01
@ComLo: És életek százezreit mentik meg a 3. világban? Pedig van annyi pénzük. Szemét lerakóhelynek használják a 3. világot, az tény, viszont olyat még nem láttam, hogy a fellendülést segítenék. Viszont dolgoztatják őket napi 1 dolcsiért. Ha kibukik a nyomorult, van másik helyette. Igazából minket is dolgoztatnak öccáz órabérért, ha nem tetszik jön másik. Nem így van? Bill Gates Mirofosánál is átlagbért kapnak a dolgozók, hiába adhatna nekik havi 10x annyit, hogy legalább a saját dolgozóin segítsen, mégse teszi.