Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otacon

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló Élet... Csak egy nap... 2014.08.20 18:35:09
 Nem emlékszem a dátumra.... nagyon bosszant, hogy nem tudom mikor ért véget. Ha ránézek a naptárra, a nyaralásra, akkor tudom, mert az előtte való héten szombat este történt... de akkor is bosszant, hogy nem jut eszembe. Igazából nem számít, igyekszem pozitívan gondolkodni.…..
Helló Élet... Long road a head... 2013.05.29 13:37:22
 Aszem' sikerült mindenemet beraknom a két kézipoggyász méretű bőröndömbe.Vicces, az egész életem elfér két táskában... Végignéztem a szobának csúfolt cellámon, sötét és szürke, a bágyadt nikotintól sárga falak az előző lakók nyomait őrzik, ahogyan a ház többi…..
Helló Élet... Éber álom... 2013.05.20 22:26:24
 Mindössze egy másodpercre kalandoztam el, mégis úgy tűnt, elröppent a borús- szeles délután fele. Fejemen éreztem a tompaságot, halántékomon apró lüktetések jelezték, hogy jól jönne egy kis koffeinbomba. Mondtam a srácoknak, hogy lelépek néhány percre, mondjuk klóra, de…..
Subba Horror taxi 2013.04.08 12:46:49
Gondolom már elegetek van a prankekből, de ez annyira nagyon szemét, hogy muszáj kitenni. Képzeld el, milyen lehet, ha mindehhez jól be is vagy karmolva. ..
 Dél! Kaja! Vályúhoz! Harangozott a pocakom rendesen. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a pecóhoz közel gályáztam, és hazajöttem, ma meleg lesz az ebéd. Még felraktam melegíteni a tipikus agglegény kaját a krumplis, kolbásszal és szalonnával felturbózott, "norbi…..
 Helsingborgra nem jellemző idő fogadott a kikötőben. Szélcsend volt, és az égen észak felé lassan haladó bárányfelhők sem a sötét goromba fajtából valóak. Ezek inkább azok a barátságos kevésbé sötét, helyenként langyos napsugarakat átengedő felhők voltak. Az…..
 A púder, és a szemfesték elérték a kívánt hatást. Kémlelte magát a tükörben, és már nem látszott szemein annyira, hogy vörösre sírta őket a délután folyamán. Hosszú nap volt mögötte, és minden perc egy órának tűnt. Már nem volt sok vissza a munkaidőből, de az is…..
 Fel- alá járkáltam az autó mellett a már sokadik cigarettámat szívva. Középiskolás koromban bagóztam ilyen intenzitással utoljára sutyiban a férfi wc- ben. Igaz egy ideig a végzősöknek engedték a dohányzást az udvaron, de miután valamelyik barom nagyfiúsan befricskázta a…..
 Már a harmadik órája falta a kilométereket az autó. A volán mögött ülő férfi érezte, hogy lábai teljesen elgémberedtek, ezért úgy döntött, hogy a következő pihenőnél tart néhány perc szünetet. Miután betért a parkolóba leállította a motort, és hátrahajolt egy…..
 Abbahagytam kávém kavargatását, és újra jó alaposan megnéztem a helyet. Szép fa burkolat fedett mindent. A berendezés gondosan válogatott volt, igazi fából, nem lehetett olyan könnyen dobálózni a székekkel, mindegyiknek magvolt a maga súlya. Igyekeztek úgy alakítani idebent…..
 A kocsi motorháztetőjén törökülésben ülve, hátamat a szélvédőnek támasztva cigarettáztam. Felfújtam néhány karikát a levegőbe, és néztem, ahogy az első néhány szertefoszlik, csatátveszítve a széllel szembeni harcban. Morogtam valamit, és elindultam a benzinkút…..
Helló Élet... Idegen világ. 2013.02.26 21:13:51
 Életemben nem láttam még ennyi vadkacsát egyszerre… Mit ne mondjak, elég hűvös van, és az időjárásnak megfelelően hó borít mindent. Az egész környék olyan, mint egy elcseszett szellemváros… mit város, falu. Alig látni embereket, és azok is autóval közlekednek, ha…..
 Biztosan veled is megesett már, hogy unalmas hétköznapi napokon abban a néhány percben, a cigi szünetben, vagy ebédidőben eszedbe jutnak a „mi lett volna ha” lehetőségek. Szerintem nincs élő a földön, aki meg tudná számolni a saját életében felmerült ilyen, és ehhez…..
Helló Élet... Hitehagyott. 2013.02.22 00:44:50
 Ültem a buszon, fejemet az ablakon pihentettem bámultam a semmit. Keserű gondolataimból még az sem rázott fel, mikor a tömegközlekedési eszköz belefutott egy- egy kátyúba, aminek következtében homlokommal több cuppanóst is adtam a jármű üvegének. A következő megálló a…..
Helló Élet... Ébredés. 2013.02.11 00:21:43
 Ahogy beérkezett a villamos, az emberek egymást lökdösve tolakodtak egy szaros ülőhelyért. A nagyi a botjával konkrétan, beállt az ajtóba, úgy, hogy még csak le se tudtak szállni tőle. Megeszi a franc az egészet, inkább sétálok. Elindultam, és menetközben beugrottam egy…..
Helló Élet... Túl mindenen... 2013.02.09 16:01:00
 Utálom a másnapot, gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Fejvájás, kicserepesedett ajkak, félig átaludt nap. Mégis, vigyorgok, mint a vad alma. Bizony, és ez így is marad, mit nekem másnap, benyomok valami gyógyszert, főzök egy hordónyi teát, és mehet a francba.   Jó volt…..
Helló Élet... Csak egy fotó... 2012.10.20 17:13:40
...ott ült a rakparton, már a hídon sétálva félúton kiszúrtam. Lassú léptekkel megindultam lefelé a lépcsőn, hátra sem fordult, csak a válla felett odaszólt. - Vazz, hányszor mondtam már, hogy emeld a lábad, ezt a csoszogást egy kiló méterre is felismerem, nem mellesleg…..
Helló Élet... Mint egy kamasz... 2013.01.26 22:06:03
  Addig a pillanatig, kétszer találkoztunk futólag, társaságban. Mindössze néhány szót váltottunk, felszínes dolgokról, ami éppen az adott témába ütközött és itt pont. Majd fél év elteltével, egy sajnálatos eseménynek köszönhetően újra összehozott minket a sors,…..
Helló Élet... Ez az a ház... 2012.09.28 15:44:42
 Úgy feküdtem le este a kanapéra, hogy bárhogyan is alakul, jobb lábbal keljek ki először az ágyból. Sikerült, jobb lábbal beleléptem egy üres sörös dobozba, ballal pedig a sok teli hamutartók egyikébe. Szétnéztem a szobának nevezett szemétdombon, majd ásítottam egyet. Ha…..
  ... a hivatalos iromány olvasása közben hirtelen felnevet- Hát ez hülye!- tovább bújja a levelet, néha- néha felkacag, és morog- 800 ezert 8 nap alatt, amiből mára maradt három, mert eddig nem volt időm kibontani ezt a... annyit melóztam. A boríték mellé dobja a…..
Helló Élet... Bemutatkozunk. 2012.09.26 11:24:00
Ave!  Érdekes a címben a többes szám, ezen én is elgondolkodtam csöppet. Az ötlet Lázár Ervin négyszögletű kerek erdőjéből származik, ahol az összes karakter bemutatják értelemszerűen az első fejezetben.  Én nem szeretnék bemutatkozni, hiszen az internet…..