Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asvééd

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik a Tottenham Hotspur élénken érdeklődik a Sahtar Donyeck brazil irányítója, Willian iránt. Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a TalkSPORT szerint a Juventus van "pole pozícióban" a fiatal játékosért, és a Spursnek az Öreg Hölggyel kell megmérkőznie ebben a…..
Elérkezett a bajnokság hatodik fordulója, melyen a Juventus a római Farkasokat látja vendégül a Juventus Stadionban. A mérkőzésre Antonio Conte 24 fős keretet hirdetett. A csapathoz visszatér a sérüléséből felépült Simone Padoin. A keret a következő: Kapusok: 1 Buffon 30…..
Asvééd 2012.09.29 21:26:24
@Apuleius: Nem is mondjuk meg hogy mi kinek szurkolunk.... :)
Sebastian Giovinco ügynöke a csatár védelmére kelt, miután az apró termetű támadót több ízben kritizálták az utóbbi időben mutatott gyenge formája miatt. Giovinco jól kezdte az "új" torinói karrierjét; Udinében a meccs emberévé választották, azóta azonban nem sikerült…..
Az utolsó edzés megtekintése után Antonio Conte kihirdette a Fiorentina elleni mérkőzésre utazó keretet. A Genoa, a Chelsea és a Chievo elleni találkozókhoz képest ezúttal sincsenek változások, ugyanaz a keret utazik Firenzébe is. Íme a 23 fős lista: kapusok: 1 Buffon, 30…..
Asvééd 2012.09.25 22:25:45
Asvééd 2012.09.25 22:41:46