Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buubreds

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pokolian nehéz decemberi menetelés következő állomásaként a zebramezesek a múlt heti Napoli-Juventus rangadó nyomán átmenetileg a tabella első helyére lépő Intert fogadva próbálják majd begyűjteni a három bajnoki pontot. Massimiliano Allegri csapatából vádlisérülés miatt…..
buubreds 2017.12.09 23:04:53
@Dr. Grant: Nem lett meg a három pont, de ez a teljes szezont tekintve egy aprócska kis szelet, elhanyagolható a jelentősége.
buubreds 2017.12.09 23:08:50
@Dr. Grant: Természetesen.
buubreds 2017.12.09 23:16:30
@Dr. Grant: De persze, sokkal boldogabb lennék, ha 3-0-ra szopattuk volna őket, de közel sem gyász a helyzet, mint ahogy itt sokan lefestik.
A Juventus küzdelmes és döcögős győzelmet aratott a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s ezzel komoly lépést tett a továbbjutás felé, vasárnap pedig az Udinese otthonába kell feledtetnie a Lazio elleni kínos hazai vereséget, amelynek következtében öt pontra nőtt a távolság az éllovas…..
A Juventus 19 fős keretet hirdetett a Parma elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen Massimiliano Allegri mester nélkülözni kényszerül a régóta sérüléssel bajlódó Andrea Barzagli, Martín Cáceres, Patrice Evra, a közelmúltban kidőlt Kwadwo Asamoah és Luca Marrone, a pénteki…..
Olasz lapértesülések szerint a Manchester United ajánlatot tett a Juventus elhanyagolt középpályásáért, Claudio Marchisióért. A Premier League-ben szereplő klub bizakodva várja az eseményeket, hiszen a 27 éves játékos mostanság kevés lehetőséget kap Arturo Vidal remek…..
buubreds 2014.01.09 22:17:56
@Apuleius:
MU nagyon jól teszi, hogy nem keres edzőt. Moyes jó edző, úgy tűnik megadják neki az időt, az idei év teljességgel irreleváns, a következő fog számítani.
Marchisiot meg jó pénzért eladnám, Pogbaval karöltve.
buubreds 2014.01.09 23:05:43
@deluxe93:
Vidal pótolhatatlan, Pirlo sztem még 1 év, kell valaki a pótlására. Pogba és Marchisio szerintem pótolhatóak, Vidal nem.
Antonio Conte kijelölte keretét a Galatasaray elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is továbbléphet a sorozat legjobb tizenhat csapata közé. A tét óriási, s a csapategység rendkívül fontos tényezőnek bizonyulhat,…..
buubreds 2013.12.11 16:47:55
@Rivendell: De mi hol vagyunk ahhoz képest ahol a németek voltak 3-4 éve? Még mindig sehol. Az egész olasz focinak szüksége van a megújulásra és valamelyik csapatnak el kell kezdenie. Örülnék ha a Juve lenne ez a csapat és nem nekünk kellene mások után kullogni.

Az oké, hogy a pénzt nem kellene szarul elkölteni, de 100%os garancia semmire sincsen. Vehettünk volna Pelu meg Padoin árából egyetlen tőlük sokkal jobb futballistát, lehet, hogy annyi lenne a következmény, hogy Pirlo cuccait egy ember cipeli és nem kettő. Jó ez komoly sarkítás, de nem feltétlenül lennénk előrébb, rossz üzletet mindenhol kötnek.
A Juventus nyilvánosságra hozta keretét a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozóra, amelyről sérülés miatt hiányzik majd Stephan Lichtsteiner és Mirko Vučinić, míg Giorgio Chiellini eltiltás miatt hagyja ki a mérkőzést. A madridi első összecsapásról hiányzó Fabio…..
A Juventus keretet hirdetett a Catania elleni hazai bajnoki találkozóra, s ennek nyomán eldőlt, hogy Antonio Conte pontosan ugyanazoknak a játékosoknak ad majd bizalmat, akik a Genoa elleni, győztes találkozón már bizonyítottak. A csapatból továbbra is hiányozni fog a Stephan…..
A torinói sport napilap, a Tuttosport értesülései szerint a Paris Saint-Germain rendkívüli érdeklődést mutat a Juventus legifjabb csillaga, Paul Pogba iránt. A francia középpályás Manchester Unitedtől való távozása óta határozottan fejlődésen ment át, és a torinói…..
buubreds 2013.10.30 15:10:16
@Drughi Di Bianconeri: Én egyetértek Rivendell véleményével. Pogba tehetséges, jó felépítésű játékos, de még közel sincs ott, ahova nagyon sokan tartják. Általad felsorolt játékosok közül egyedül Marchisio aki jelenleg gyengébb tőle, a többiek régebb óta hoznak magasabb szintet, velük egy lapon emlegetni Pogbát szerintem butaság, és ekkor még a valóban teljesen kiforrt középpályásokról nem is beszéltünk. Yaya Touré és Vieira hasonlatokat adom, leginkább olyasmi játékos lehet Pogbából, mint belőlük, de az még szerintem messze van. Zidane hasonlat meg megmosolyogtató, 1-2 esetben próbál olyan elegáns lenni, de az csak egy gyenge kópiája a francia zseninek.
Az elképesztő módon összeroppanó Juventus mestere, Antonio Conte úgy véli, hogy a tíz perces rövidzárlattól eltekintve, csapata uralta a Fiorentina elleni mérkőzést. A Juve, komoly európai csapattól elfogadhatatlan módon, egy lényegben megnyert találkozón szenvedett súlyos,…..
buubreds 2013.10.21 12:22:06
@devil-z:
Marottát ezért kár hibáztatni, én is többet várok igazolások terén (is) a csapattól, de az nem lehet a hibája, hogy hétről-hétre hígfos amit a csapat nyújt. Nincsen motiváció, koncentráció, ez itt a legnagyobb baj. A violának a második gólig helyzete sem volt jóformán a meccsen, védelmünk addig valamiért nagyon jól működött, utána mindenki elvesztette az eszét. Azzal nem foglalkoznék, hogy elől mit művelünk, mert a védelem rendbeszedése sokkal fontosabb jelenleg. Elől úgyis valahogy összehozunk meccsenként 1-2 gólt, annyira azért jó ez a csatársor, de nem engedhetjük meg hátul ezt a bizonytalanságot. Legnagyobb baj, hogy ez a töketlenség nem 1-2 játékosra jellemző, hanem az egész csapatra, hiányzik az a tűz ami korábban megvolt. Lehet, tényleg jól laktak a srácok, bár én személy szerint nem értem, hogy nemzetközi siker nélkül ez hogyan lehetséges. Illetve megnyertük kétszer talán minden idők egyik leggyengébb Seria A-s idényét, ezzel szerintem nem szabadna megelégedni.
Remélem Conte összeszedni a fiúkat és saját magát is, szükség van a spiritóra, mert pofátlanul, lélektelen játékkal ez még nem megy.
(Mostanában Arsenal meccseken látom azt, amit itt szeretnék látni, hogy örömmel fociznak a játékosok, és megtesznek mindent a győzelemért, jó lenne ezt újra átélni a juventinoknak is)
Forza!
Antonio Conte keretet hirdetett a Galatasaray elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a még pont nélküli, edzőváltáson átesett törökök a Dániában váratlanul pontokat veszítő Juventussal csapnak majd össze. A Ciro Immobile kíméletlen belépője nyomán csúnya…..
buubreds 2013.10.02 22:31:53
buubreds 2013.10.02 22:33:29
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Hatalmas botrány kezd kialakulni az olasz szuperkupa miatt, a Lazio ugyanis azt fontolgatja, hogy perre viszi az ügyet, míg a Juventus a Lazio álláspontját tartja túl "támadónak". Az olasz szuperkupáért a bajnok és a kupagyőztes mérkőzik meg tradícionálisan a szezon legelején. Már…..
Claudio Marchisio nyilatkozatában megerősítette, hogy a jövője távolról sem tűnik biztosnak a Juventus csapatánál.  A népszerű középpályás az Öreg Hölgy ifjúsági akadémiáján nevelkedett, s az utóbbi évek során a klub szimbólumává vált. Ennek ellenére, a nyári…..
buubreds 2013.06.15 18:29:34
@Hurka75: Marchisio egy nagyon jó kis játékos, jelenleg nem tudjuk pótolni csapaton belül. Illetve nekem személy szerint Ő kedvencem a csapatból, hiába jobb Vidal a játék szinte minden szegmensében, a Hercegnek olyan a magatartása a hozzáállása, hogy nem lehet nem szeretni. Soha sem válnék meg tőle, amíg tudja hozni a szükséges szintet.
A hírek szerint a Juventus minél inkább magához kötné Arturo Vidalt, ezért új szerződést kívánnak kötni a számos jelentős klubbal szóba hozott játékossal, amely szerződés értelmében a középpályás bére évi négy millió euróra nőne. A chilei válogatott iránti…..
buubreds 2013.05.29 17:57:44
@LaVecchiaSignora: Arra gondoltam, hogy ha 4 millióval is kellően motivált tud maradni akkor elég is annyi, több pénz marad másra, nem értem, hol ezzel a hiba. A személyeskedést meg légszíves mellőzzük, nem az én asztalom, köszönöm.
buubreds 2013.05.29 20:26:26
@csakajuveésalex: Éppenséggel a klubunk történetének valaha volt legfontosabb játékosán spóroltak a vezetők, mikor elküldték. Ezután elvárom, hogy mindenkin spóroljanak ahogy csak lehet, mégha egyet nem is értek vele.
Antonio Conte 25 fős keretet hirdetett a Palermo elleni hazai találkozóra, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is bebiztosíthatja 31. bajnoki címét. A kerethez ismét csatlakozik a torinói rangadóra készülő csapatból hiányzó Mauricio Isla és Nicolas Anelka is.  A…..
buubreds 2013.05.05 16:56:23
A legújabb pletykák szerint a Juventusnak reális esélye lehet a Paris Saint-Germain svéd klasszisának Zlatan Ibrahimovićnak a leigazolására, annak ellenére, hogy a vélhetően a Real Madrid felé tartó Carlo Ancelotti a Le10Sport értesülései szerint mindent megtesz annak érdekében,…..
buubreds 2013.04.30 19:56:28
@Tony.: Érdekes engem pont ezek a tulajdonságai ragadnak meg, amiket te hiányolsz.
Pogba jelenleg nagyon messze van még Marchisiotól.
buubreds 2013.05.01 02:58:02
@Tony.: Hát ezek szerint tényleg más embert nézünk :). Én a jelenlegi csapatból mindenkit hamarabb eladnék, de Marchisio maradna (beleértve Buffont is). Én nem tudok kiállni senki mellett a csapatból, mindegyiküket szeretem, de úgy érzem, hogy nekem Marchisio jelenti most a Juventust.
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a Tuttosportnak adott nyilatkozatában szomorú tényt közölt az olvasókkal, mivel véleménye szerint várhatóan sok évig nem lesz képes egyetlen olasz csapat sem megnyerni a Bajnokok Ligáját. A Juventus idén a negyeddöntőig jutott, ahol 4-0…..
buubreds 2013.04.12 17:17:21
@lalko23: nézd már meg, hogy az általad említett csapatok hány éve kezdték el a mostani csapatukat építeni...
Antonio Conte 19 fős keretet hirdetett a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára. A mérkőzésről eltiltás miatt Arturo Vidal és Stephan Lichtsteiner is hiányozni fog, míg a hétvégi bajnokin hiányzó Giorgio Chiellini és Andrea Barzagli ismét a mester…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett a Pescara elleni hazai bajnoki találkozóra. Az egy mérkőzésre szóló eltiltását töltő Andrea Barzagli, valamint Giorgio Chiellini nem áll majd a mester rendelkezésére, míg Nicolas Anelka családi okokból kifolyólag kapott kimenőt. Az elmúlt…..
buubreds 2013.04.06 18:52:09
@Apuleius: Nem tudom melyik meccset nézed, nem úgy tűnik, mintha ez nagy feladat lenne, de Pelizzoli fantasztikusan véd, persze vannak ordas hibák is, de majd jönnek új emberek. Én azok közül aki most pályán van mindenkit megtartanék, talán Gio-t nem.
Antonio Conte 22 fős keretet hirdetett a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzésre. Az Inter elleni bajnoki rangadót láz miatt kihagyó Mirko Vučinić, valamint a dicsőséges győzelem során kíméletlen, alattomos rúgást elszenvedő Sebastian Giovinco játéka…..
buubreds 2013.04.02 22:24:58
@4Evorg: Én azt mondom nem kell elkeseredni, legalább látjuk hol is tart a csapat építése. Nyilvánvaló volt, hogy várhatóan a Bayern jobb lesz tőlünk. Folytatni kell a csapat építését és talán mi is ott tarthatunk majd 1-2 éven belül, ahol most a bajorok állnak.
buubreds 2013.04.03 01:28:29
@NucLeo: Teljesen egyetértek. Számomra év elején egyértelmű volt, hogy a prioritás a bajnoki cím megőrzése és ennek a teljesítése mellett, ameddig csak tudunk jussunk tovább a BL-ben, de semmiképp sem a bajnokság kárára. Én örülök az eddigi BL teljesítménynek, látszik, hogy a megkezdett munka eredményt hozhat ha tovább folytatjuk. Mai meccs tényleg borzalmas volt, de ősz vége óta úgy gondolom, hogy ez a Bayern az idei kiírás legnagyobb esélyese, ma mindenki láthatta, hogy miért. Jó pár éve ők is belekezdtek egy új csapat építésébe és az eredmények őket igazolják, ezért kell nekünk is folytatnunk a munkát. Forza Juve! Azért örülnék a visszavágón egy kis meglepetésnek :D
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta elárulta, hogy a klub csupán a jelenlegi szezon lezárultát követően fog majd hozzá a nyári átigazolási időszak lehetséges célpontjaival kapcsolatos egyeztetésekhez. Az Öreg Hölgyet számos játékossal hírbe hozták az utóbbi időszakban, s…..