Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nosmo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
nosmo 2007.11.19 12:17:08
Szerintem nincs eleg info az esetrol, de vitatkozni barmirol lehet ha csak ez a fontos...na akkor ma' en is!

Szerintem:
amikor szakitaskor mi vagyunk a sertett felek akkor altalaban hajlamosak vagyunk idealizalni az elmult kapcsolatot, es jatszni az ertetlent a "sertovel" szemben, hogy "de hat miert, nem ertem....nem, ezt nem tudom elfogadni indokkent..." (es ilyenkor tenyleg nem az igazat mondjak, mert azt nem merik)

arrol nem szol a fama, hogy az a keveske szex tulajdonkeppen mennyire volt jo a lanynak. Mert mindent meg lehet indokolni... ha a csajnak annyira eszvesztoen jo lett volna akkor azert biztos alkotott volna valami magyarazatot a vallas keretein belul arra, hogy szexelhessen.

szerelmesnek lenni vkibe eveken keresztul aki nem is beszel hozzad? Ez meg altalanosban elmegy, de kesobb ez eretlensegre utal.
A csaj epitett egy illuziot eveken(!) keresztul, hogy milyen is lehet A. es abba -ketseg nem ferhet hozza- erdemes lehetett szerelmesnek maradni, csak ennek koze nem volt a valosaghoz, aztan amikor meg vegre osszejottek egy ido utan raebredt, hogy A. nem pont ugyanaz a mesebeli herceg akirol o almodozott egesz kozepiskola alatt.

Ez a keresztenyseg szoveg meg csak takarozas az elol, hogy a csaj szembenezzen azzal, hogy mennnyi idot, energiat, stb, amit csak lehetett elpazarolt feleslegesen egy olyan emberre akit nem is tud szeretni annyira

Nagy hulyeseg eltusolasahoz nagy volulenu dolgot kell bevetni, Isten csak ezert keveredett ebbe az egesz dologba.
Az igazsag fajt, faj es fajni fog!