Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs21 (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: Bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
balazs21 (törölt) 2012.10.05 18:08:22
@dettym: Eddig szelvényen játszottam, most tértem át a nettes fogadásra. Még nem vettem le pénzt. Ha a te neveden van a számla (bwin), elmúltál 18 éves, a bankkártya a te neveden van, és ha le fényképezted a személyigazolványodat és elküldted nekik akkor gond nem lehet. Miért?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
balazs21 (törölt) 2012.10.04 16:09:21
@makilovag: Köszi szépen a véleményed! :) Pont most néztem az előbb én is a sérülteket. Atletico Madrid szerintem sima győzelem. Mivel az utóbbi 7 tétmérkőzésüket győzelemmel zárták, csak nem ők fogják elvenni tőlük a 8.-at. Radamel Falcao meg játszani fog tudomásom szerint.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak." (VörösÖrdög)..