Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Úró Rudi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én városom A kerület Napján! 2013.11.11 18:06:30
Hagyomány, hogy November 11.-én vagyis 11. hó 11.-én ünnepeljük Magunkat, a kerületet, köszöntjük a kiemelkedő teljesítmény nyújtó lakótársainkat és nem utolsó sorban a Szt. Imre kórházban ezen a napon született babákat, akiket Újbuda babákká fogadunk. Ez volt az a nap a…..
„Az ember nem más, mint test, lélek és útlevél”  Egyet értek ezzel az idézettel, de azért néhány szóban mégis csak bemutatkoznék. Egy egyszerű állampolgár vagyok, egy egyszerű tanuló. Az Általános Vállalkozási Főiskola hallgatója vagyok, nemzetközi tanulmányok…..
Ma 2 éve, hogy az önkormányzati választásokon Hoffmann Tamás és a fideszes képviselők elnyerték az újbudai polgárok bizalmát. A szentimrevaros.blog.hu az évforduló kapcsán nem értékel, nem elemez, nem fogalmaz meg kritikát, számonkérést, csupán emlékeztetni szeretne és…..
Palik László klasszikus felkiáltása kapcsán jutott nekünk is eszünkbe, hogy hova tűnt Újbuda polgármestere? Az ujbuda.hu pártatlan közszolgálati honlap tudósításában megdöbbenve tapasztaltuk, hogy kerületünk polgármestere már nem nagyon jár olyan rendezvényekre, ahol…..