Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovi2

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos, a pártok választási körzetekben kialakult erősorrendjét is bemutató országos elemzést publikált a Republikon Intézet a napokban. A jelenlegi tendenciákra és a múltbeli szavazási eredményekre támaszkodó elemzés szerint tovább nőtt Budapesten és a megyei nagyvárosok…..
Úgy tűnik, a Fényességes Portán kiosztották a szerepeket. A kínosan kiterjedt (bár a magukat "fiatal konzervatív értelmiséginek" tituláló Új Undokak körében kissé kényszeredett) röhögés hatására a Nagy Padisah maga nevezte „gyerekes baromságnak” Kerényi effendi ominózus…..
Az EMMI mai közleménye két dolgot állít. Támogatják a Pető Intézetet ez igaz, az viszont nem igaz, hogy elegendő és az se, hogy jelentős plusz pénzt adnának nekik. A Pető kivéreztetése nem most kezdődött. Az intézményben már 2010 előtt is gondok voltak, de a 2010-es 2,2…..
Legalábbis így látja a Fidesz mindenkori „kisembereinek” egyike, a szekszárdi trafikmutyit kiborító önkormányzati képviselő, Hadházy Ákos. Akiről az ország 98%-a eddig nem hallott –és ha a vállalhatatlan korrupciós ügyek támogatásában a kormánypárt nem megy el a falig,…..
kovi2 2013.07.10 10:33:24
@Blogger Géza: A legjobb szándék mellett is valóban sérülhetnek érdekek a kínálat szűkítése során. De hogy az új koncesszió jogosultak között régi trafikos fehér holló legyen, az elfogadhatatlan. Egy üzletet csak Rákosi alatt lehetett így elvenni.
Ha a működő dohányboltok vállalják a törvény szerinti feltételeket, normális módon nem lehet őket az üzletből kiebrudalni.
A fejenkénti öt koncessziór5ól, a strómanokkal összegyűjtött százas nagyságrendűekről nem is beszélve. Ezek mutatják igazán, hogy itt tervezett rablásról van szó.
A ki alatt volt olcsóbb a tojás? emlékezetes mémje óta Bajnai Gordon legtechnokratább támogatói sem mondhatják, hogy a nemjobbikos ellenzék reménybeli Neója és szövetségesei mentesek lennének a demagógiától. A tojáshelyzet Orbánra kenésén túl most újra kiakadt a…..
Pestszentlőrincen csak az óriásplakátokról tudható, hogy jobban élnénk, mint valaha. Ha valaki elindul az Üllői úton a város felé, akkor eléggé elkeserítő kép fogadja. Minden harmadik-negyedik üzlet be van zárva, az ütött-kopott bejáratokon eladó, vagy kiadó tábla…..
Kíváncsiak voltunk, melyik a legfiatalabb párt, azaz a négy nagy közül melyik párt elnökségének a legalacsonyabb az átlagéletkora. A sorrend visszafelé: 4. Fidesz A legtöbb öreg, úgy tűnik, a Fidesz elnökségében ül. Az 50. születésnapját ünneplő Orbán Viktor és…..
Bíróságon támadta meg a Lőrinci Magazin egy korábbi cikkét a Banyár László által vezetett Városgazda kft., mivel leírásra került, hogy a korábbi években nyereségesen gazdálkodó társaság Banyár vezetése alatt 300 millió forintos veszteséget szenvedett el, ennek…..
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
kovi2 2013.03.16 20:23:38
@Belpo: A kormányzati kommunikációt és a rendőrségi valóságot összevetve persze, hogy durva.
Azt figyelembe véve, hogy az időképes aktivisták országos hálózatának sűrűsége messze meghaladja a MET hálózatét, viszont jól mutatja, hogy például épen a széltérkép esetében milyen jól használható, a rendőrök is azt használták.
Ahelyett, hogy az ilyen - saját pénzen, önként vállalt - szolgáltatásokat tiltanák, inkább támogatni kellene, hogy növekedjen a pontossága, használhatósága.
Igaz ez sem erről szól valójában, hanem egy sima adóbehajtás.
Kis hiján egy év kellett hozzá, de eldőlt: tegnap este a Magyar Televízió 1-es csatornáján a köztársasági elnök bejelentette, hogy aláírja az (általunk és mások által is bírált) Alaptörvény IV. módosítását. Ezzel eldőlni látszik a beiktatásakor általunk is…..
Az elmúlt napok egyik legnagyobb port felkavaró bírósági döntése az volt, hogy a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa felmentette az ún. tábornokper tizenöt vádlottját. A bíróság ítéletében arra hivatkozott, hogy az eljárás egyetlen tanúvallomásra volt felépítve,…..
A héten ismét felmerült a 13. havi nyugdíj ötlete. Néhány nappal ezelőtti posztunkban már értekeztünk ennek a társadalomromboló hatásáról, de mivel a téma egy jellegzetes magyar korszellemet és kórtünetet tükröz, úgy gondoljuk érdemes tovább elemezni. Ha az alapvető…..
A Havanna-lakótelepről küldtek képeket a lakók, hangot adva értetlenségüknek a Városgazda tevékenysége kapcsán. Ugyanis a cég munkatársai az éppen zöldellő parkokat kaszálták teljesen feleslegesen, ahol a fű bokáig sem ér. A lakók által beküldött képeken jól látszik,…..
A Gellért hegy tövében illegálisan, suttyomban épült kávézóra adott ki "engedélyt" az Ughy Attila által vezetett fővárosi bizottság.  Még 2009-ben a nagyreményű vendélátósok nem kértek  építési engedélyt az I. kerületi önkormányzattól, de biztosra mehettek így…..
Lévai alpolgármester még júliusban igyekezett magyarázatot adni a sokak által kritizált strandfocipályával kapcsolatban. Akkor kijelentette, hogy a majd 4 milliós beruházást a nyár elmúltával elbontják, és ezt "egy kerületi oktatási intézménynek fogják a rendelkezésére…..
A napokban megjelent legfrissebb kimutatások szerint Budapest XVIII. kerülete a második legveszélyesebb kerület a fővárosban a betörések tekintetében. Fővárosunkban a legbiztonságosabb a VII. kerület, amelynek lakásaiba 0,2 százalékos eséllyel törnek be, ami azt jelenti, hogy itt…..
Az utóbbi hetekben egymást érték Pestszentimrén a jól megérdemelt nyári pihenésükről hivatásukhoz visszatért piti bűnözők tevékenységéről szóló hírek, Alacskán és az Eke utcában gépkocsifeltörések szinesítették a kerületi kormánypárti vezetés közbiztonsági…..
kovi2 2012.09.25 14:50:30
@csicsi53: Nyugi, nem kell izgulni! Kerületünk bölcs vezetése már tett intézkedéseket: minden tiltakozás ellenére megszüntette a városőrséget.