Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erwinke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben tárgyalt súlypontszámításra a repülőgép manőverezhetőségének és aerodinamikai stabilitásának megőrzése érdekében volt szükség. Amiről most lesz szó, az egy fokkal még komolyabb, itt a gép szerkezeti épségének megóvása a cél, vagyis ezeket észben tartva sokat tehetünk azért, hogy a…..
Erwinke 2012.09.25 12:49:24
@Anti36: Köszönöm! Na erről a teherelosztórol nem tudtam,így a szövegben felkínált 1. 1,5. és 2. méteres 20 cm széles deszkáról tudtam darabonként 5 kg. Ha ezek állnak rendelkezésre akkor ez a megoldás. Ha van ez a terheléselosztó cucc(márpedig miért ne lenne,teljesen logikus gondolom sok a raklapos áru) akkor az eredmények az általad kiszámoltak szerint alakulna... Én is gratulálok! Amúgy a megfejtés teljesen logikus és egyszerű.... Jah és gyűjtöm a hűtőmágneseket,habár fként azokat amelyeket én veszek a helyszínen...
Erwinke 2012.09.26 06:36:46
@T1GRIS: Akkor pedig helyes a válaszom,nem? Sajnos nem tudok annyit a repülőgépekkel, repülőkkel és a légi szállítással kapcsolatosan,mint ti de nekem teljesen logikusnak tűnt,hogy létezik ilyen.