Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karakán

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
karakán 2012.09.25 11:03:54
Sziasztok!

Látom és olvasom,hogy sokan nagyon képben vagytok az Invázióval kapcsolatban,sokan viszont nem !

Kezdjük az elején,az Inváziónak Klapkához semmi köze nincs,ő csak 1 reklámarc volt:) Amit az aggódó szülőnek írt az ugynevezett Invázió Team az egy baromság,mivel Klapka nem dolgoztat 300 embert sem ingyen sem bérért,mivel az Invázió Üzletlánc , Zachár Attila vezetésével működik! Az úgynevezett Invázió Team 7 emberből áll össze :) (akiket inkább nem jellemeznék) !
Igaz,hogy a Z.Attila a tulajdonos,mégis valamilyen okknál fogva nagyon sokszor tudomása sincs az üzletben folyó dolgokról,illetve a Team döntéseiről! Helyette a 19 éves barátnője,hoz döntéseket,aki mellesleg főiskolás!
Sokan azt írtátok nincs próbanap az Invázióban--na ezt a tévhitet szeretném eloszlatni,IGENIS VAN PRÓBANAP, ami a következőből áll, felhívnak és egyeztetnek veled egy napot,hogy hányórára menj be,de itt jön a csavar,nem egész nap vagy ott csak max.4 órát,mivel így nem kell napi bért fizetni :) ezáltal egy nap 2-3 ember is bekerülhet próbanapozni!
Jelentkezni az Invázióba csak önéletrajzzal tud bárki,amihez kérnek fotót is,és ha nem vagy csinibaba,vagy éppen helyesírási hibát vétessz,akkor röhögnek rajtad , de előfordúl olyan is,hogy körüzenetben elküldik az összes Inváziós email címre az önéletrajzodat, CSAK HOGY LEGYEN MIN NEVETNI címszóval ! Ezt mondjuk baromi gusztustalan és szerintem személyi jogsértő is!
A napi bérekkel kapcsolatban is eloszlatok tévhiteket, vegyünk alapul egy 120nm es üzletet, 3 lány dolgozik,napi bérük 4500ft,az üzletvezetőé 6500ft! Bejelentve mindenki 6 órában van papíron 72000 ft.ért! Könnyű kiszámolni ki mennyit keres ha 4 napot dolgozol 2 nap pihenőd van. 90.000 ft-ot kap készhez havi szinten a sima eladó és 120.000 ft-ot az üzletvezető. Van dolgozói vásárlás,ami azt jelenti,hogy minden áruból lejön az ott dolgozóknak 20% és vezetned kell egy füzetben mit vettél,darabszám,vonalkód,megnevezés szerint. A fizetést nem egyösszegben kapod meg 10.én ,azt neked kell kitermelni és este kiveszed a forgalomból,van akinek ez 3 napba kerül :) Vannak boltfelelősök ( ők a kiemelt üzletvezetők ) akiknek a napi bére 8000-8500 ft,attól függ hány üzlet tartozik a keze alá. Valóban csak úgy ehetsz ,ihatsz, wczhetsz hogy egy másik füzetben írod,hogy mikor mentél ki és mikor jöttél vissza! Napi szinten 12 órát kell dolgozni és mosolyognod mindenen! A bérjegyzéken szerepel olyan,hogy hétvégi pótlék,fizetett szabadség stb...na ezt mindenki felejtse elmert ilyen nincs,ha dolgozol kapod a pénzt az aznapra járót ha nem akkor nem,és teljesen mindegy hogy szombat vagy vasárnap dolgozol,akkor is ugyanannyi a béred,semmi plussz nincs :) Telefonon és emailben tartja mindenki a kapcsolatot mindenkivel,személyesen max az áruszállítóval találkozol heti egy alkalommal,nagyon ritkán pedig valakivel az ugynevezett Teamből :) aki csak kötekedni fog ! A kamerás dologról annyit ,hogy a kutya nem nézi a kamerát,pláne nem a NAGYFŐNÖK ,mivel a kamerák igaz,hogy fel vannak téve,de mind üzemen kívül van, mint ahogyan a csipogók is hatástalanítva vannak :) Rajta vannak ugyan a ruhákon,táskákon stb, csak hogy ha a csipogókapun átsétálsz vele , nem fog jelezni :) Csak amolyan vevőrisztónak van :)
Érdemes lenne ezt az oldalt egy APEH -osnak vagy éppen egy munkaügyisnek olvasnia , lehet sőt biztos,hogy nagyon sok igazsággal találkozna itt:) JA és nem utolsó az a dolog sem,hogy a Teamhez tartozó embereknek vannak gyerekei,akik mind egytől egyig üzletvezetők valamelyik üzletben :D ÉS HOGY MIÉRT VAGYOK ILYEN BIZTOS ÉS HONNAN TUDOK ENNYIT? LEGYEN ELÉG ANNYI ÉN IS DOLGOZTAM INVÁZIÓBAN MINT ÜZLETVEZETŐ, ÉN IS PRÓBANAPOZTATTAM ( lányokat ) ÉS SAJNOS RÁJÖTTEM,MI ÉS HOGYAN MŰKÖDIK,ÉS MENNYIRE GUSZTUSTALANUL HASZNÁLJÁK KI AZOKAT AZ EMBEREKET,AKIKNEK MUNKÁRA VAN SZÜKSÉGÜK !!!!