Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stepler

30 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hamarosan debütáló új X-Men filmet forgalmazó 20th Century Fox egy interaktív honlapot indított, melynek segítségével mindenki felfrissítheti az alternatív X-Men univerzum történelmi eseményeit 1962-től 2018-ig, vagyis addig a pillanatig, ahonnan a következő rész eseményei…..
Stepler 2014.04.13 18:05:58
@skaven: azt én is, de én nem erre gondoltam. Konkrétan azt remélem, hogy a posztban szereplő és ahhoz hasonló anyagok csak az alaphangulat megadására szolgálnak, és csak kiegészítik a filmet vagy annak univerzumát, nem pedig fontos építőkövek a filmhez. De fentebb már megnyugtattak.
Mikor Aranofksy és Emmerich találkozik, legalábbis eme plakát szerint (igen, még a szlogen is stimmel). ..
aeon flux trailer: 47 ronin (2013) 2013.07.24 18:45:00
No, úgy tűnik, mégsem kell holnapig várni a 47 Ronin első előzetesére, amely tényleg bitang jól néz ki, viszont az évek megtanították nekünk, hogy a puszta látvány egyetlen filmet se visz el a hátán. Nindzsák meg sárkányok ide vagy oda. ..
Stepler 2013.07.24 18:55:44
A Forum Hungary alkotott már pár kétes magyar címet, de e hamarosan érkező vígjátékét eléggé eltalálták. A tagline-nal pedig még ezt is tetézték. Nem? (Az eredeti így hangzik: She's going from straight A's to getting her first F.) ..
A filmkritikusok, filmes újságírók gyakorta dobálóznak a szakzsargonnal, az angol kifejezésekkel, közben észre sem veszik, hogy ezek valaki számára kínaiul vannak. De én, Lisztes, a hős most egy csokorba szedtem nektek azokat a szavakat, amikkel mostanában rengetegszer találkozhatsz,…..
aeon flux 24: jack is back 2013.05.14 07:00:00
Miután a természetfeletti vonalon mozgó Touch nem hozta a vártat, és a régóta tervezgetett 24: The Movie sem nagyon akar manifesztálódni, Kiefer Sutherand abban a formátumban exhumálja legismertebb karakterét, melynek karrierjét köszönheti - legalábbis az elmúlt 12 évben -: Jack…..
Az F1 történelem egyik legnagyobb rivalizálására összpontosít Ron Howard új filmje, melyben az angol James Hunt (Chris Hemsworth) és az osztrák Niki Lauda (Daniel Brühl) feszül egymásnak meg a gázpedálnak az 1976-os Forma 1-es szezon során. A végkimenetelért irány a Wikipédia,…..
Stepler 2013.04.08 21:12:53
@Zalaba_Ferenc: erre gondoltam én is. Mondjuk szerintem egyéb szenvedélyeit sem tárgyalja ki a film történelmi hitelességgel :) Na de hogy a filmről is mondjak valamit: várós, mert Ron Howard filmjeit csípem, annak ellenére, vagy pont azért, mert lehet tudni mire számítson tőle az ember.
Azt már tudjátok, hogy megszavaztattuk magunkat Oscar-ügyben. Tegnap közzé is tettük jóval pozitívabb kicsengésű "Leginkább megérdemelte a Legjobb film jelölést" listánkat, úgyhogy most jöjjenek azok, amiknek szerintünk nem sok keresnivalója nem volt ebben a kategóriában. Ez…..
Még mindig gáz, ha hülye alcímeket adnak a filmeknek. Értem, hogy vannak hívószavak (pl. gyilkos), meg kell valami figyelemfelkeltő, vagy fogódzkodó, de ha már nem kreatív az alcím, akkor nem kéne erőltetni. Néha jobb a megszokással szembemenni. Mint ahogy a Looper is megtette. Nem…..
Mivel ma került mozikba ez a 2011-es film, gondoltam összeszedem róla az emlékeimet azok számára, akik még nem látták volna. Mert aki még nem látta, és akár egy kicsit is szereti az akciófilmeket, annak ajánlott sürgősen pótolni. Sokaknak ijesztő lehet, hogy a film indonéz, de…..
Ha horrorokról beszélünk, szeretem két részre osztani a műfajt. Az első a folyamatosan feszültségben tartó (akár nyomasztó) filmek (pl. Alien, A dolog), és a hatásokat kiváltani, sokkolni akaró horrorok, ezen belül is kettőt szoktam megkülönböztetni: az undorító képekre adott…..
Bár a sorozatok nem teljesen passzolnak a blog profiljába, hiszen a legtöbb esetben nem lehet egy nap alatt megnézni (tehát nem MA láttam), hacsak nagyon nincs élete a delikvensnek, így nem rabolják el a sorozatnézésre szánt idejét olyan dolgok, mint alvás, munka, szociális…..
Geekblog Man of Steel trailer 2 2012.12.11 20:28:07
Pár éve még lelkendeztem volna, hogy hű, milyen brutáljó, faszán kinéző, mocskosul ütős, rohadthangulatos trailer. És tényleg az, de ma már óvatosabb vagyok, mert... hány fantasztikus trailert is láttunk Zack Snyder filmjeihez? És azon filmekből melyek is voltak ténylegesen jók…..
Nagyon-nagyon örülök annak, hogy még ez az előzetes is inkább csak egy teaser. Vajh képes leszek-e megállni, hogy megnézzem az ezután jövőket? Csak mert a kíváncsiságom most kiverte a plafont. ..
Van néhány olyan film itthon a forgalomban, melynek én vagyok a keresztapja, ezért vettem a bátorságot, hogy a filmmániás körökben rengeteg fejfájást okozó magyar filmcímadó kálváriát körbejáró origós cikkre reagáljak néhány pontban (szigorúan egyéni meglátás, nem…..
Tulajdonképpen nem azért nem néztem végig, mert annyira rossz lenne, szimplán csak nem szeretem az ilyen típusú filmeket, és nem is tudott igazán lekötni. Hogy milyen típusú is a film? Talán dráma, de inkább egy melankolikus életmese, egy fiúról és az őt örökbefogadó…..
Slevin rosszkor volt rossz helyen, saját bevallása szerint is pocsékul indult a napja, de a film megtekintése közben igazolódik a régi teória: lehet még rosszabb is. Így kerül az események sodrásába két rivális gengszterrel, a rendőrséggel és egy flúgos szomszéd lánnyal. Ja és…..
Mit láttam ma? Mázli 2012.10.01 16:00:00
Az ember örül, ha szerencse éri, de gyakran a szerencse csak bonyodalmat és balszerencsét hoz. Szóval lehet, hogy nem is olyan nagy szerencse a mázli. Valami hasonló volt az első gondolatom a film közben, de nem csak filozófia kérdéseket vet fel, hanem emellett egy jó kis körkép a…..
Mit láttam ma? Apollo 18 2012.10.01 00:53:08
A Hold és a Holdra szállás régóta az összeesküvés elméletek kedvelt témája, így nem meglepő, hogy a filmesek sem mehetnek el mellette. Ami tény: az Apollo 17 volt hivatalosan az utolsó program, melynek során a NASA embert juttatott a Holdra, a többi tervezett projektet a NASA anyagi…..
Filmdroid TOP 10 időutazós filmek 2012.09.29 15:28:33
Az időutazás régóta nagyon népszerű téma mind az irodalomban, mind a filmművészetben. Az első utalás időutazásra a Memoirs of the Twentieth Century című műben volt 1700-ban. Az első film, mely a témában készült, Az időgép című. A téma napjainkban is népszerű, rengeteg…..
Ez a film tipikus példája a jó alapötlet pocsék megvalósításának. Jól indul, a főcímmel belengetik egy izgalmas, grandiózus film ígéretét, az alaphelyzet felvázolása, a szereplők bemutatása is jónak tűnik. Két amerikai barát Moszkvába utazik üzleti ügyben, az üzlet nem…..
Kietlen havas vidéken szenvednek repülőgép szerencsétlenséget az Alaszkából hazafelé tartó munkások. A maroknyi túlélőnek nem csak a hóviharokkal és a hideggel kell megküzdenie a túlélésért, hanem a rájuk leselkedő farkasokkal is, akik a kietlen tájon minden lehetséges…..
Blog.hu segítség Wild Fantasy 2008.12.03 16:54:00
A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A fejléckép cseréje Legegyszerűbben úgy cserélheted le a fejlécképet, ha feltöltesz egy 949x140 pixel méretű header.gif nevű képet a sablon img…..