Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hideglelő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 5 éve visszatérő vendégünk a Playersroom, és eddig mindössze egyetlen naiv ügyfélről tudunk, akinek visszaadták a hibás cipője árát, ahelyett hogy a végtelenségig javították volna. Mai versenyzőnk a szokásos halmazba került, karácsony óta hordják kábé kéthetente a…..
Csaba bő hónapja kapott egy nagyobb pénzösszeget az AXA banknál vezetett virtuális számlájára, de az a mai napig nem jelent meg, így nem is fér hozzá. A banknak csak telefonos ügyfélszolgálata van, ami általában egyszerűsíti az ügyintézést, de most Csaba nem tudja elérni, hogy…..
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
Tamás azt állítja, online egyenlegfeltöltés közben hekkelték meg a számláját és szedtek le róla 75 ezer forintot. A kártyaletiltás folyamata az OTP-nél fájdalmasan hosszú ideig tartott, eközben szerinte tovább folyt a hekkelés. Biztos vannak a Homárnál nagyobb kalózok, akik…..
Boldogan ropogtatva a hiánygazdaság vékony, kopogós Tibijeit, sose gondoltuk volna, hogy egyszer elhúznak a vén, ferdeszájú, béna zakós kommerek, hogy egy akkor elképzelhetetlen következő életben jöjjenek a fiatal, pengeszájú jobb zakósok, meg az öntudatos fogyasztók, akik olyan…..