Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juliiiii

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CouchSurfing Go Home! 2012.09.24 09:48:24
Három magyar ismerősöm él a szintén magyar partnerével Londonban. Ildikó informatikusként dolgozik 3 éve Londonban. Péter néhány hónapja vándorolt ki és social media területen dolgozik egy ügynökségnél. A harmadik család három gyerekkel kb. fél éve érkezett meg: Kati…..
Juliiiii 2012.09.24 13:48:55
@Eltévelyedés: Te olyan intelligens vagy, hogy nem tudod helyesen leírni a "brit" és a "magyar" szavakat, ezért nem barátkozol "pizzafutikkal". Bár én pizzafutárként dolgozom, mérnoki vegzettségem van és tudok helyesen írni. Úgyhogy csak gratulálni tudok (az ilyenek miatt tudom néha szégyellni a gyökereimet).
Juliiiii 2012.09.24 23:53:14
@Eltévelyedés: Sajnos a helyesirasi hibad nem eliras volt, gondolom tobbszor egymas utan nem tudod elirni. Es a szep hosszu, mar-mar irodalmi bejegyzesedben is akad egy par.
Kepzeld, en teljesen elegedett vagyok a helyzetemmel: egyetemre jarok (2. diploma), lakast berlek, nem drogozom, inni csak mertekkel iszom, megdugni sem akarok senkit, mivel lany vagyok (meg gondolom amugy sem, de azt nem tudhatom ugye).
A "te fajtadbol" mar joparat lattam, ennel nem sok rosszabb van. Egy kicsit meg sajnallak is.
Egyebkent a munkatarsaimra egyaltalan nem jellemzo amit leirtal, a legtobben egyetemistak vagy tanult, ertelmes emberek. Persze kivetel mindenhol akadnak kivetelek.