Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ny1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen Keszthelyen volt egy mondás, miszerint: Keszthelyen két lámpa van... Innen folytatta mindenki az útbaigazítást a látogatóknak és mindenki mindenhova odatalált. Amikor elköltöztem innen, akkor is ez a két híres lámpa irányította a forgalmat, elég jó hatásfokkal, igaz a…..
Érdemes elolvasni az apróbetűs részeket az online szerződéseknél is, mert különben egy 320 forintos tartozás miatt fizethet az ember 3800 forintot a behajtónak: Teszveszen hirdettem, eladtam, majd értékeltem az adás-vételt. Mivel más terméket eszem ágában sem volt hirdetni,…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Nincs a világnak egyetlen szeglete sem, ahol ilyen CLA-lefedettség volna, mint nálunk. Hétről hétre bukkannak fel újabb és újabb kémfotók. Tudjuk persze, hogy az álcát ma már inkább figyelemfelkeltésre, mint álcázásra használják. Tudjuk, hogy általában csak azt látjuk, amit…..
Ny1 2012.11.30 19:00:43
TComment Időutazás a Mozaikba 2012.11.02 11:40:45
Az Égéstér 40. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Az androidos telefonok megjelenését nehéz követni, annyi van belőlük, így aztán extrém rövid élet. Naiv ügyfél például alig 1,5 éves LG Optimus 3D készülékétől szabadulna, minthogy a széria szoftverhibáját a mai napig nem sikerült kijavítani. Bár más országokban…..