Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_baranyok_hallgassanak

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kábult ez a nap, talán mert nem a szokásos dupla adag kávával indítottam. A címben található szavak takarják most a jövőről való álmodozásaim tárgyát. Vegyük szépen sorba: - Legjobb forgatókönyv szerint felhív még a héten egy kanadai táborigazgató. Valami csoda folytán…..
A bárányok hallgassanak Bikram 2013.02.07 13:21:00
Rég nem éreztem ilyen jól magam, mint ezen a hétvégén. Természetes volt minden, a beszélgetések előbbre vittek és szóltak valamiről, volt igazi hasfogós nevetés. Olyan voltam amilyennek elképzelem magam, és amilyen szeretnék lenni mindig. Néha eszembe jut -mostanában többször-…..
 Tegnap találkoztam egy Dezső nevű kutyával a villamoson. Olyan kifejező szeme tud lenni néhány állatnak. A nap másik fénypontja egy 6-7 éves gyerek volt akivel sorban állás közben kezdtem el hevesen szemezni. Vágtam pár grimaszt neki, ő meg vigyorgott mint a tejbetök. Szóval…..
Két ember van akik rendszeresen feltűnnek az álmaimban: Apám és Niki. Tegnap este mindkettővel találkoztam, de csak arra a részre emlékszem amiben Apa volt. Vett egy fél liter égetett szeszt 500FT-ért és én teljesen kiakadtam, hogy miért csinálja ezt az egészet. Miért tesz tönkre…..
Persze nem fogok, de megtehetném, egészen sok hullott a napokban. Kispált hallgatok, nincs még egy olyan zene ezen kívül amit 16 évesen is szerettem, és most is. Miből állnak ezek a napok-hetek mostanság?  Most épp olajfúrótoronyra akarok menni. Tegnap volt a VCA vizsga aminek…..
Miért jött létre ez a blog?  - Mert egybefolynak a napok, és nem szeretném ha 10 év múlva egy hömpölygő masszára emlékeznék csak.  - Mert az írás gondolkodásra késztet. - Mert sokszor nehezen tudom elmondani azt amit igazán gondolok.   - Mert sokszor léptem már…..
CouchSurfing Englishman in Budapest 2012.06.12 08:38:00
A mai ötödik surferem váratlan vendégként pottyant be hozzám. Tegnap délután kaptam a kérést tőle, hogy fogadjam be aznapra. Igent mondtam, mert született angol és fotóriporter. Azaz tökéletes alany az angol nyelvgyakorlásra és lesz egy erős közös témánk, a…..
A_baranyok_hallgassanak 2012.09.24 11:19:14
@nikita: Ezek szerint rossz élmény ha valaki:
1.: Túl sokáig ölel
2.: Segítséget kér a táskái cipelésében
3.: Nem hoz ajándékot
Igazad van, ezek minden normális embert kihoztak volna a sodrából...
A_baranyok_hallgassanak 2012.09.24 11:59:34
@nikita:
1.: Engem is kifejezetten idegesít, ha valaki ölelget, túl bensőségesen viselkedik annak ellenére, hogy felületes a viszonyunk. Tényleg, rühellem. DE különböző kultúrák, különböző szokások. Ha vagy olyan nyitott, hogy ezt a remek oldalt használod, akkor szerintem nem kellene ilyen apróságokon fennakadni.
2.: Na bumm, nem kért meg. Gondolom utazott eleget fáradt volt, elfelejtette.
3.: Ez az ami miatt vettem a fáradtságot, hogy regisztráljak az indapassra, és kommenteljek ide. Mind a három negatív tapasztalatodnál (olasz, görög, angol) leírod, hogy nem hoztak ajándékot. Ok, elhiszem, hogy a javaslatok között szerepel, hogy vigyél ajándékot. De ez egy javaslat, szép gesztus, de nem egy kötelező érvényű szabály. Annak kellene egy pozitív élménynek lennie ha valaki hoz ajándékot, és semlegesnek ha nem hoz semmit. Nem fordítva, hogy csalódás ha nem hoz semmit, és elvárt-természetes, hogy hoz valamit. Párszor én is surfoltem, amikor megengedhettem és jó hostot kaptam amikor vittem, ha nem úgy jött ki a lépés akkor nem.