Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrissycalico

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
chrissycalico 2017.03.28 15:22:29
Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!..
chrissycalico 2017.03.28 13:15:52
@sans paraben: abszolút igazad van. Valószínűleg láttál már nőt közelről, vagy Te is az vagy.

'Nyilván legtöbb nő (a kis-/nagylánytól a matrónán át) azonnal (értékelhető előjáték nélkül) vs. meglepiből a falhoz lökve egy sötét sikátorban egy 25/5-ös hímtaggal análisan szereti ...
De csak kizárólag azután, hogy hátulról kicsit fojtogatva fogják a tockát, + húzzák a haját 'érzékeltetvén a helyes sebességet' az orálhoz - lehetőleg egy harmadik személy jelenlétében...
Meg persze totál beindul a női nem a pornótól, ami az esetek 99%-ában a nők nettó alázásáról szól, amint tárgyként/robotként elégítik ki a filmben szereplő férfiak igényeit.
Élvezik a bántalmazást, megalázást, kihasználást, semmibe vételt..'
Persze, meg ahogyan elképzeltétek!
Gyerekek, ne már! Ez ugye Ti sem gondoltátok komolyan?