Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cosmic

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Cosmic 2007.11.19 18:04:04
Blazzo

Nem csak az a baj, hogy "párnába zokoknak majd, mert 10db CD fogyott el". Hanem az, hogy miattuk nem jelenik meg majd olyan valóban tehetséges kezdő előadók albuma, aki alkalmas lehetne egy nagyobb ívű pályafutásra. Mi producerek is "kurvák" vagyunk sajnos, és nyílván hogy annak fogunk albumot írni, akit már a műsor miatt "alapban" ismer egy egész ország és mögötte van egy egész kereskedelmi média gépezet meg egy kalap pénz. Ez itt a baj és ettől kártékonyabb ez még annál is sokkal jobban, mint azt maguk a kereskedelmi adók is gondolják. Sajnos pontosan tudom, hogy van ez, 3 éve dolgozom a Győzikével.
Én is tudom, hogy szar, kiadó is tudja, hogy szar, sőtt még Ő is tudja magáról, hogy szar. A rádiók is tudják, hogy szar és az emberek is tudják, hogy szar. És???? Működik??? IGEN!
Borzalmasan hatékony fegyver a PR/média és persze a pénz. 8-12 millió között bárkiből csinálok popsztárt 6 hónap alatt. Szomorú tudom, de ez így van. (ha valakit érdekel írjon :)))

Tavasszal már majd olvashatjuk a velveten,hogy éppen milyen táskát vásárol a Fruzsi kislány és a Majka majd lenyilatkozza, hogy igazából nincs köztük semmi :))) Persze majd talán a Barátk közbe is beforgatják egy részeb (ha nem őt hát akkor valaki mást) és egy majdani "sztár" póker arcokban is viszont káthatjuk áprilisban. A Fókusz lelkesen közvetíti első plasztikai műtétjét, aminek eredményéről részletesen meggyőződhetünk a 2008 szeptemberi CKM-ben :)
Szinte már előre uncsi...

Más...

A kisebbik Toldi lány (énekes) már a suliját is halasztotta egy évvel, ezt az első adásban le is nyilatkozta. Tudom én, hogy a romáknak nagy a jóstehetsége, hacsak nem volt eleve biztos abban, hogy a döntöig neki ki van taposva az út.
Legalább figyelnének oda az ilyan apró részletekre... én sem hordom már az úttörő nyakkendőmet.