Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komolyan gondolom

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELTE gólyatáborban történt nemi erőszak juttatta eszembe közeli ismerősünk tavalyi esetét. Őt is megerőszakolták. Az igazságszolgáltatás példás gyorsasággal tette a dolgát, a tettes súlyos büntetést kapott. Mégsem gondolom, hogy minden rendben lenne. Maga a sértett hívta…..
Komolyan gondolom 2014.09.09 14:06:52
@$$$=$$$: Muhhaha... Tényleg, nincs is rá más módszer szerinted, ha idegesít valaki, csak az, hogy lecsapod?... Amikor már észérvekkel nem bírod a vitát, le lehet zárni pofonnal, ugye?...
Nem kötelező ám hülye nőkkel összeállni, meg nem kötelező idegbeteg állatoknak gyereket vállalni... Csak hát előre kellene gondolkodni, ami meg ugye sokaknak nem megy. Nem a pofon a megoldás, főleg akkor nem, ha nem ugyanaz a súlycsoport. Általában ez egy elég egyenlőtlen küzdelem, a nőnek nincs túl sok esélye. Ha meg nagydarab az asszony, akkor jó eséllyel nem is meri megütni a jóember. A gyerekek esélyeiről meg már ne is beszéljünk.
Komolyan gondolom 2014.09.09 14:09:11
@bölcsbagoly: Teljesen igazad van. Ha valaki nem akarja, nem lesz kulturált, társadalomba beilleszkedett ember, hanem megmarad az állati szinten. De valószínűleg nem véletlenül kaptuk az eszünket a génjeink mellé, ez is a csomag része. :)
Komolyan gondolom 2014.09.09 14:25:57
@$$$=$$$: Már elnézést, de nem akartam gyökérkedni, az IQ-mra vonatkozó megjegyzésedet meg inkább nem veszem magamra.
Azt írtad, hogy "attól hogy vér folyik még nem biztos, hogy erőszak történt", ahol én az erőszak szó alatt az erőszakra gondoltam, nem pedig a nemi erőszakra. Úgy értelmeztem, hogy a verés is erőszak. Ezért elnézést, ha Te másra gondoltál.
Nem állítottam, hogy szerinted a családon belüli erőszak nem bűn. Csak azt írtam, hogy az a baj, hogy "máshogy kezelik", ahogy írtad is, és szerintem kevésbé tekintik súlyosnak, mint a sima nemi erőszakot, holott az egy rendszeres bántalmazás.
Pár hete meghívtam DaMartiant a DKTeam edzésre (mindenki egyszerre: csütörtökönként 18 órától a Nike Futóklubban), hogy tartson a tagoknak egy kis előadást a cipőválasztás fontosságáról. A kezdők és esetleg kerekebb futóknál ez nagyon fontos kérdés. Én saját hatáskörben…..