Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozi87

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A könyvesbolti és újságos forgalmazásba kerülő képregények után a jellemzően alacsony példányszámban megjelenő, a fenti két terjesztési csatornát egyáltalán nem vagy csak minimálisan igénybe vevő kiadványokat tekintjük át. Ennek a kategóriának az „alternatív terjesztés” címet adtuk. A gyűjtőnév…..
Kozi87 2013.12.17 12:21:32
A Bloodlust Comics 2014-ben is szeretné tartani a (legalább) 2 képregény/éves átlagot.

Idén a terveink szerencsésen összejöttek, sikerült két kiadvánnyal is jelentkeznünk, a Bloodlust 3. számának, fekete-fehér változatával, valamint az év végén, a Hungarocomix-ra jelent meg az 56 oldalas, Cryweni történetek című antológiánk. Mindkét kiadvány limitált kiadásban jelent meg, 50-50 példányban (a fekete-fehér 3. számból már ki is fogytunk). Jövőre már a nagyobb példányszámban megjelenő, színes sorozatunkon lesz a fő hangsúly.

Jövő tavasszal szeretnénk megjelentetni a "Bloodlust 3. - Tisztességtelen ajánlat" színes változatát, valamint 2014 második felében érkezne a Bloodlust 4. száma (a címét egyelőre még nem közöltük, de már adtunk neki).
Ez már újabb 2 képregény tőlünk jövőre, de nem kizárt, hogy az antológiánkból is lesz újranyomás, amennyiben sikeresen elfogynak a Cryweni történetek megmaradt példányai, szóval még a 3 kiadvány/év személyes rekordunkat is felállíthatjuk. :)

A Bloodlust képregények terjesztése az idei évhez hasonlóan alakul majd magyar képregényes rendezvényeken, postai úton, illetve személyes átvétellel is meg lehet vásárolni a képregényeinket (e-mail címünkre írva).
A Bookline-ról való jelenlét jövőre kétségessé vált részünkről, aki esetleg onnan szeretne rendelni tőlünk képregényt, akkor az minél előbb tegye meg.
Képregény EpicLine 2 - kritika 2013.10.24 07:46:43
A puding próbája jól sikerült, az EpicLine magazin első számáról szinte kizárólag pozitív kritikák születtek, egyértelmű, hogy a képregényt kedvelő és értő közönséget meggyőzte a 5 Panels. A csapatot most feltehetően leginkább az a kérdés foglalkoztatja, hogy ez a szeretet- és elismeréshullám…..
Ahogy az első rész végén írtuk, a cikk második részében a 2012-ben kettőnél kevesebb kiadvánnyal jelentkező kiadókkal foglalkozunk, illetve azokkal a korábban fontos szereplőkkel, akiknek ebben az évben valamilyen oknál fogva nem volt képregényük. Emlékeztetőül: 2-2 képregényt adott ki 2012-ben 7,…..
Kozi87 2013.01.19 06:55:15
@Bayer Antal: Rendben, értem és köszönöm. Ha változás lenne, természetesen jelzek, de a mostani állapot lesz a maradandó, véleményem szerint.
Mindezek fényében, az idei évet minimum 2 kiadványosra kell terveznünk. :)