Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regina Phalange

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Alapszabály, hogy sose fizess azért, hogy munkád legyen! Az ilyen „ajánlat” mindig lehúzás. Törvény szerint sem kérhetnek pénzt az álláskeresőtől munkaközvetítésért, tehát az olyan ígéret, ami úgy hangzik, hogy fizess egy összeget, és biztosan lesz munkád, mind átverés!..
Újabb beteg ötlet pattant ki fejemből. Jaj Nektek. Nem is akarom túlzottan elnyújtani az előszót, hisz a cím magáért beszél.Viszont, felhívnám a figyelmet, hogy az alább közölt tényeknek, nincs semmilyen tudományosan igazolt alapja, ez az egész csak..csak a képzeletem, igen…..
Regina Phalange 2012.09.23 08:10:30
Előszó Nemrégiben valaki felhívta a nagyérdemű figyelmét, hogy létezik egy Méregtelenítő Életmód – Böjttábor vezető képzés. Őszintén szólva, a dolog felettébb izgalomba hozott, így a szerkesztőségünk egyik tagját, K. Jocót, spionként beépítettük a csoportba;…..
Regina Phalange 2012.09.23 08:08:19