Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hart&Soul

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még Fürjes Balázs fejlesztésügyi mindenesnek is leesett a tantusz, hogy "lehetne egy bonyolult kérdésben is közérthetőbben kommunikálni", és bizony igaza van. Egy százmilliárdos beruházásnál vagy megarendezvénynél az lenne a minimum, hogy a tervezés, a menetrend, a költések és az eredmények mind…..
Hart&Soul 2017.03.23 12:54:37
@tompus: Hál' Istennek nem.
Néhány év mopedezés és simsonozás után megérett bennem a gondolat, hogy kellene valami nagyobb motor, amivel utast is lehet szállítani, és a várost is kényelmesebben el lehet hagyni. Ehhez először meg kellett szereznem az A kategóriás jogosítványt, aminek a tanulságait egy…..
Soha nem hunyt ki bennem az az érzés amivel akkor, azon a bizonyos délutánon elválltunk egymástól. Mély nyomot hagyott bennem, s mindig úgy éreztem, nem vagyok már egész, valami hiányzik belőlem, s kiszakadt egy darab a lelkemből azzal, hogy kiléptünk egymás életéből.…..
A feleségemmel éltük a mindennapjainkat, tele gonddal, problémával. Munka, családtervezés, és minden egyéb következett egymás után. Teltek a hetek, hónapok, s én úgy éreztem ketté szakadtam. Nem tudtam már önmagam lenni soha többé... Akkor nem! Ketté szakadt énjeimben éltem…..
Eltelt az a nap, szépen, lassan, szeretetben, szerelemben. Imádtam Vele lenni, szabadnak lenni, érezni a végtelent, szárnyalni gondtalanul.... S eljött a pillanat, az elvállás pillanata. Arcunkon mosoly ült, úgy tettünk mindketten mintha minden olyan nagyon "rendben" lenne, mintha az…..
Nem sok időt voltunk együtt, nem sok időt lehettünk együtt. Próbáltunk lopni a világtól, lopni a lehetelent, olyan pillanatokat, perceket, olykor talán órákat melyek életünk tökéletes pillanatai lettek. Megéltünk mindent ott, akkor. Semmivel sem foglalkoztunk, tiszták voltunk,…..
Tudtam hogy a szívem szárnyalna, s azonnal meggyőzött volna, hogy féktelenül vessem bele magam e csodálatos teremtés lelkébe, életébe. A józan ész viszont -mint örökös ellenfél- megáljt parancsolt. Azonnal beláttam, ha magam mellett szeretném tudni őt, tudnom kell irányítani…..
Régen kezdődött, mégis oly elevenen él bennem minden pillanata a találkozásainknak, az együtt átélt programoknak. Rendkívüli boldogsággal töltött el ha találkozhattunk. Kivételes helyzetben voltam, ami valószínűleg csak keveseknek adatik meg. Ennyi idő elteltével is úgy…..
Az ember azt hihetné, - hát igen! - ez egy tipikus "Szerelem első látásra", mely a szokásos módon kiteljesedve révbe ér. Semmi érdekes sincs benne, mert hiszen ez a dolgok rendje. Gondolnánk, hogy az érzés, vagy valamilyen biológiai folyamat mely akkor beindul bennünk, az maga a…..
Ez a blog azokhoz szól, akik még nem tudják, de titkon hiszik, hogy létezik egy érzés, mely mindenek felett áll. Megmagyarázhatatlanul, s oly tisztán köt össze férfit és nőt..... Elmesélem a legtisztább, legfájdalmasabb ám mégis végtelen szerelem történetét, mely a múltban…..