Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peti Lee Lewis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Green Day - ¡Tré!(Reprise) Az év utolsó hónapjával elérkezett a Green Day albumtrilógiájának befejező része is. Ahogyan a cím is mutatja, Billie Joe-ék már előre érezték mi lesz a véleményünk a harmadik lemezről, ezért voltak olyan kedvesek, és - borzalmas poénnal…..
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
Peti Lee Lewis 2012.10.27 23:15:43
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
Blink-182 - Neighborhoods(Universal)Szóval van ez a kaliforniai punk dolog, ami nagyon ment a ‘90-es évek végén és a 2000-es évek elején, aztán elfoglalta az őt megillető sírhelyét. Még a Green Day dobott egy utolsó nagyot az American Idiottal, hogy aztán a hülyegyerekpunk…..