Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerteperte

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közoktatási törvény legújabb változata szerint jövőre a hároméves gyerekeknek kötelező lesz napi négy órában az óvodai foglalkozáson részt venni, tekintet nélkül arra, hogy hároméves korban a kicsik még nagyon különböző érettséggel rendelkeznek. Hívjuk ezt a…..
szerteperte 2013.08.29 18:56:26
@fuhur: Ne onnan induljunk mán', hogy a telefon maga a lehallgatás. (Akit hívtam én, ő engem...)
A "saját-ság" lényege, hogy a _rögzített_ hívásokat (stb.) miként, ki és mire szerezheti meg "saját" (kormány, Fidesz, OV, stb.) jogszabályok szerint. Gátlástalan jogállamban gátlástalanul.
Tovább folytatódik a Tiszta Kezek mozgalom vesszőfutása a Kunigunda utcában. Orbán Viktor kedvenc III/III-as besúgó védence, Böröcz István ismét úgy döntött elköltözteti a hírfotosoppolás ellen egy éve tiltakozókat a számukra kijelölt demonstrációs zónából.…..
A háborúról beszélgettünk a termálfürdőben. Egy háborúról, amelyet talán sohasem vívnak meg, de akár a következő másodpercben is kitörhet. A termálfürdőtől nem is olyan nagyon messze van egy nukleáris komplexum meg egy katonai repülőtér. Célpontok voltunk ott a meleg…..
szerteperte 2012.03.04 20:17:37
@csillaghajós: Hm. Santiago sikere a nagy hal csontváza volt... És nem azért dolgoztam végig az éltemet, hogy egy szép vasárnap délelőtt egy afgán menekülthöz képest érezzem jól magam.
Megváltoztathatlannak egyébként kizárólag az emberek ostobaságát tartom.
szerteperte 2012.03.04 21:47:15
@csillaghajós: Nem, nem győzött le senkit. A öreg halász győzelme az, hogy Őt nem lehet legyőzni. Sem a tenger, sem a nagy halát felzabáló cápák.
A kitartása, hite volt a győzelme.
szerteperte 2012.03.04 21:51:24
@csillaghajós: És ez olyan jelentős dolog, hogy megírása Nobel-díjat ért...