Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angol latogato

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Péntek. 2012.09.21 10:42:57
Említém tegnap, hogy a könyvolvasó ügyben továbbra is bizonytalan vagyok. Szakértő olvasóim elé bocsájtom a következő dilemmámat. Miért is kellene nekem ragaszkodnom a Kindle-hez amikor én egyáltalán nem akarok az Amazonról könyvet rendelni? Itt van egy pár ami úgy tűnik…..
angol latogato 2012.09.22 01:13:25
@Gekko:
Gekko, igazad van, hogy az LCD onmagaban nem rontja a szemet de a napi tobb oras hattervilagitas igenis farasztja. Ujabb e-olvasokba mar epitenek hatter vilagitast ami szerintem pont ellentetes ezen eszkozok celjaval, azaz ha rosszak a fenyviszonyok akarcsak a papirkonyvet - tedd le , ne olvass.

mas - a tabletek hatranya, hogy a legtobb Android-ot futatt. Sajnos Windowsra epulo vilagunkban ez egyelore problemakat jelent. Pl, alig lehet hozzajuk Androidos mobil internetes modemet hasznalni. Persze vannak beepitett SIM kartyasok , horror aron .

mas - okos telefononon ne navigalj. Nem arra valo. A 3-4" kepernyo utvonal tervezesre meg OK de arra olcsobb a pc/ laptop akar ingyenes szoftverekkel. Tavaly kiprobaltam a Solent-ben , IMRAY terkep app-el de gyorsan feladtam. Tessek elovenni a papirterkepet vagy venni egy tiszteseges meretu chart plottert. Mar lehet hozza kaloz terkepeket letolteni ingyen. Arrol nem is beszelve, hogy olyan uri tengereszek akiknek van kabin a kormanynal akar egy olcso laptopot is hasznalhatnak dragabb chart plotterek helyett.

mas - erintokepernyo tapizasa nem gond. Fillerekert lehet foliat venni ra, semmilyen minosegi romlast nem jelent