Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamócaaaaaa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD A játék az nem játék 2012.10.08 16:37:34
Újabb termék- és szolgáltatáscsoportot tett feketelistára a Kormány. A nyerőgépek azonnali kilövésére kapott parancsot Navracsics Tibor és - valljuk be - ezúttal is furcsa körülmények között született halálos ítélet. A fejleményre viszont a dühödt…..
szamócaaaaaa 2012.10.09 13:02:55
@Muad\\\'Dib: Pont nem érdekel senkit a Norvég tanulmány, mivel nem Norvégiába vagyunk. Külön gratulálok a kulturált szövegezésedhez a szóhasználatodhoz felém, szerintem a következő tanulmány amit elolvashatnál annak ez lehetne a címe. Ajánlom nagy-nagy szeretettel! Illem, etiket, protokoll!!!!
szamócaaaaaa 2012.10.09 13:59:43
@Muad\\\'Dib: Én és több 100 volt munkatársam is érintett a hirtelen egyik napról a másikra eldöntött változtatásokban. Mi, több évet dolgoztunk a szerencsejáték szervező cégnél, így nap mint nap a legjobb hozzáállással foglalkoztunk a vendégeinkkel. Egy iparág bedöntése lehet, hogy a te munkahelyedet is el foglya érni, ugyanis ránt magával sok-sok területet. Te dolgoztál ezen a területen valaha is?
szamócaaaaaa 2012.10.09 14:35:44
@Muad\\\'Dib: Káros hatása van és lesz a hirtelen változtatásnak de nem követed a híreket, mert nem minden szerencsejáték területet vontak meg és újrafelosztást is írnak. Tehát nem igazán az a lényeg a kormánynak, hogy a szegény szenvedélybetegek spóroljanak maguknak és a családnak, hanem az ő körükben legyen vagyonosodás ebből az ágazatból. Köszönöm a válaszaidat, továbbiakban már nem érdekelnek.
Családok ezreit menti így meg a kormány, hogy még nagyobb legyen a jólét.               Mint azt szerkesztőségünk az Orbán-kabinet egy névtelenséget kérő bennfentesétől megtudta, jövő hét elején újabb rendkívüli kormányülésre kerül sor, melynek során…..
A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány, holnap már a törvényjavaslat is a parlament elé kerül. Az indok? a korábbi intézkedések csak részben érték el azt a célt, hogy a leghátrányosabb helyzetben élők ne pénznyerő…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
szamócaaaaaa 2012.09.23 08:09:44
@hagyma: Tisztába vagyok azzal, hogy millió gyerek, ember éhezik és nélkülözik a világban. Éppen ezért én amennyit tudok, segítem a környezetemben élő embereket, elsősorban a család a rokonság és a baráti körben élő nehéz helyzetben levő személyeket. Azt javaslom hagyma, hogy gyűjts adományozókat, szponzorokat és te magad oszd szét a rászorulókra az összegyűlt adományokat, pénzösszeget így megnyugszol és jó érzés fog eltölteni, hogy ha a világ gazdagai nem is de te oda figyelsz embertársaidra és lehet, hogy egy lavinát tudsz elindítani ily módon és millióan követik a példádat!!!!! :-)